reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

kurcze a ja czekam i czekam na moj wozek...
zamowilismy go ok 2 tygodnie temu i jeszcze nie ma.... wiem ze maja na dostarczenie 30 dni ale ja bym juz chciala sie nim cieszyc i ogladac....
jeszcze musze wytrzymac...

reklama
hej:) a ja po zastanowieniu się kupiłam na allegro wózek deltim fokus czerwony głęboki plus spacerówka za 350zł.dokupię tylko fotelik i na pierwszy rok jest spoko:) a póżniej będę mogła pozwolić sobie na lepszą spacerówkę bo mam starszą córcię i muszę mieć drugi wózio do odbierania jej ze szkoły.dzięki tej oszczędności mam więcej kaski na inne fajne rzeczy dla dzidzusia:)))

ja z kolei kupuję wózek w sklepie..jednak jakoś tak czuję się pewniej....pooglądałam go, pojeździłam nim po sklepie i wiem że dobrze wybieram...tylko kolor mi się nie podobał więc pani ma mi pokazać w tym tyg katalog z wzorami właśnie tego modelu który mnie interesuje i myślę że do przyszłego tygodnia będę miała pojazd dla mojej kruszynki:tak:

Ja kupiłam jakiś miesiąc temu wózek Mothercare mychoice i jestem z niego bardzo zadowolona (wieczorem dodam zdjęcia ) :-)

ja wózeczek mam już zaliczkowany bo Pan w sklepie powiedział że wózki sprowadzane z agranicy mogą iść do góry o jakieś 300-400 zł :szok:przez to że euro tak wysoko stoi. Zastanawiałam sie nad trzema modelami: mutsy 4rider, bebe confort i implast bolder4. Najbardziej podobał się mi bebe confort ale cena wózeczka zawrotna potem był na tapecie mutsy ale na zdjęciu wygląda lepiej niż w rzeczywistości no i jest cięzki i twardy, więc pozostało przy implaście- zresztą tatusiowi się podobał najbardziej:tak:. Mam nadzieję że będzie się go fajnie prowadzić. bolder4.jpg

Monika88 dobry wybór :)
ja też kupuję wózek Implasta - Volant... masz rację co do Mutsy...na zdjęciach cudo ale jak ostatnio zobaczyłam go na żywo to przeraziłam się jego wielkością...te koła szczególnie
Wózki Implasta są lekkie i ja się między innymi tym kierowałam przy wyborze :)

Confi i co nawiązałaś kontakt z tą babką może w emailu masz nr. tel do niej ??
teoretycznie nawiązałam z nią kontakt bo sama do mnie zadzwoniła. Także wózek na mnie czeka no i umówiłyśmy się na wysyłkę po 1 marca więc na razie nie panikuję ;)
Jak nawali to będę szukać gdzie indziej najwyżej ale mam nadzieję ze niedługo wózek bedzie stał już w domu. Numeru telefonu nie mam bo w międzyczasie utraciłam wszystkie numery które do mnie dzwoniły bo zmieniałam karte :/
poczekam cierpliwie i zobaczymy

Zgadzam się z toba Confi ten wózek to taki mały niewypał no i wyczytałam na forach że ma pare minusów. Czyli implast góra:-D A jaki kolorek wybrałaś

monika88 na początku miał byc fioletowy ale niestety nie wyszło, oglądałam czerwonego wczoraj ,ale mi sie z kolei nie podobał ;P teraz uwaga uwaga...proszę Was moje drogie o wskazówki a raczej zdanie co Wy wybrałybyście i dlaczego ;)

moje poszukiwania w sumie się zakończyły i teraz zostały dwa modele na placu boju

a więc czy ten
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=865

kolor błękitny, spacerówka pomarańczowa
z fotelikiem Maxi Cosi jeszcze na gwarancji

czy znany Wam już Volant
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: VOLANT 3 głęboko-spacerowy

kolor granatowy z fotelikiem bobbiway ?

reklama
patusiu spodziewałam się większej liczby odpowiedzi ,ale fajnie ,ze choc na Ciebie mogę liczyć ;)
widziałam Moona w realu i powiem więcej, bedę go widziała przez najbliższe kilkanaście miesięcy ponieważ go kupiłam. Jest boski a ta podpórka nie jest zła ponieważ mozesz sobie podeprzeć gondolke by była sztywno a jak tego nie zrobisz to gondolka zamienia się w bujaczek :)
Jak zrobię zdjęcia to wrzuce ale powiem, ze jestem mega zadowolona ponieważ z opinii internautów ten wózek jest dobry, nawet na podobnym poziomie co Volant. A najbardziej przekonał mnie do zakupu fotelik Maxi Cosi Cabriofix . poza tym wózek jest jeszcze na gwarancji a ja kupiłam ten zestaw za połowę ceny...i o to chodziło :)

Do góry