reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

katarzynak83- powiem ci szczerze, ze moze będa jakieś nowinki wprowadzone w xa, ale jesli nie to ja moge kupic tego xa z kolekcji 2008. Z tego co widać to ten limitowany kolorek jest rózowo bordowy dla dziewczynki :), chociaz ten niebieski też sliczniutki, ale to obejrzyj sobie na spokojnie. W tamtym roku jak mieli limitowana kolekcje to byla drozsza niz normalnie, a wlasnie znalazlam sklep ktory ma juz ta limitowana kolekcje zobacz, ale jaka cena 2700, ale ile ma dodatków, tylko nie ktore calkiem nie potrzebne! ale jest tylko wersja dla chlopaczków
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: X-LANDER X-BOARD zestaw limitowany - kolor BOY - 1szt.

patusia- tu jest link do nowej limitowanej kolkcji ale wersja dla chlopaczków
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: X-LANDER X-BOARD zestaw limitowany - kolor BOY - 1szt.

o już znalazlam i sa dwie wersje i mozna je dobrze obejrzec :)

..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: X-Lander X-BOARD zestaw limitowany
No tak ja tez moge kupić xa z 2008 roku tylko sie boje ze bedzie ciezko go dostac za kilka mies bo juz teraz w niektórych sklepach brakuje kolorów np niebieskiego i czerwonego... dlatego sie pytałam czy ten model bedzie w nowej kolekcji. z reszta zobaczymy!

reklama
z tego co zauwazylam to jesli chodzi o wage i wymiary to sa identyczne, wiec tylko kolorystyka jest inna no i koła!

Ja juz wózeczek mam zakupiony - własnie czekam na przesyłke :-)
Kupiłam wózek Peg Perego na stelarzu Classico
A potem kupie spacerówke jak z tego wyrośnie :)

Załączniki

• culla_classe4_gleboki_2007_min.jpg
    culla_classe4_gleboki_2007_min.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 131
Minal wlasnie miesiac od rozpoczecia poszukiwania najlepszego wozka.....

Tylko w jednym sklepie zwrócono mi uwagę na fakt, ze nasze dzieci w paz/list beda przechodzily na spacerowkę. Dlatego wazne jest, zeby wozek mial przekładana rączke lub montowane siedzisko w obie strony. Uchroni to nasze maleństwa przed chlodnym jesiennym a potem zimowym wiatrem. Dodatkowo bede mogla obserwowac swoje malenstwo, na biezaco monitorowac czy nie jest mu za zimno.

Dlatego tez wozek, ktory kupie musi spelniac powyzsze warunki....

Wszyscy chwala x-landery. Przyznaje, ze mnie tez sie podobaja, ale nie spelniaja powyzszego kryterium. Abstrahujac od tego, ze maja mala gondolke... Dlatego na pewno nie kupie wozka tej firmy.

hej
Polecam bebe confort high trek
bèbè confort / Bebe Confort High Trek Popline Orange / Kindersitze-Shop - child seats of Britax Römer, Maxi Cosi, Concord, Storchenmühle, Wavo Isofix, Kiddy and Buggy of Teutonia, Quinny, Brio, Carena ...
z doswiadczenia nie moge powiedziec wiem tylko od wszystkich ze bebe confort to dobra firma
i mam nadzieje ze dobrze wybralismy ten nam sie wydal najlepszy!
myslalam o loola tez bebe confort ale czesie calym wozkiem jednak lepsze sa z wiekszymi kolami;-)
pozdrawiam

Ja już wybrałam wózek Bebecar Stylo AT
chodzi o model, bo kolorek jaki sie trafi, chyba kupie uzywany. Fakt ze wózek jest dosyc ciezki ale swietnie sie prowadzi, latwo sklada (do auta), i co wazne ma ogromna gondole, bo z tego co ogladalam w sklepie Xlandery to dziecko tam chyba do 4 m-ca pojezdzi i koniec. bebecar ma regulowane oparcie w gondoli (przydaje sie bardzo), skretna przednia os, dobra amortyzacje, gondole z kolyska itp. Na razie jest to moj faworyt, ewentualnie mam takie podejscie jak iwona ze kupie dobra, wygodna gondole a potem spacerowke i nie łaszę się juz nigdy na modowe, wózkowe hity ;)

i zastanawialam sie jeszcze nad tym modelem, ale nie widzialam gondolki na zywo. Jest to bardziej terenowa alternatywa xlandera i chyba lepiej sprawdza sie jako spacerówka Świat Dziecka :: Wózek Marlin 4 firmy Hauck Group TRAXX kolor Red
http://www.baby.com.pl/szczegoly.ph...RAXX_kolor_Beige&przedm=4806001&grupa_p=1&pwd[1]=%2F1%2F100792%2F4763838%2F4763869&strona=1
To też zależy gdzie się będzie takim wózkiem jezdzic, ja mieszkam na terenach górzystych wiec taki wózek jest dla mnie idealny jak biorę dzieciaka do lasu, chociaż nasze chodniki i tak przypominają tor przeszkód gdzie tylko czołg sobie daje rade ;) Nie ma wózka idealnego! Ja życzę wszystkim żeby znalezli dla siebie jak najlepsze wózeczki, żeby spacerki były przyjemnością dla nas i dla dzieci, a nie upierdliwą koniecznością :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry