katarzynak83
Majowe mamy'09
No tak ja tez moge kupić xa z 2008 roku tylko sie boje ze bedzie ciezko go dostac za kilka mies bo juz teraz w niektórych sklepach brakuje kolorów np niebieskiego i czerwonego... dlatego sie pytałam czy ten model bedzie w nowej kolekcji. z reszta zobaczymy!katarzynak83- powiem ci szczerze, ze moze będa jakieś nowinki wprowadzone w xa, ale jesli nie to ja moge kupic tego xa z kolekcji 2008. Z tego co widać to ten limitowany kolorek jest rózowo bordowy dla dziewczynki , chociaz ten niebieski też sliczniutki, ale to obejrzyj sobie na spokojnie. W tamtym roku jak mieli limitowana kolekcje to byla drozsza niz normalnie, a wlasnie znalazlam sklep ktory ma juz ta limitowana kolekcje zobacz, ale jaka cena 2700, ale ile ma dodatków, tylko nie ktore calkiem nie potrzebne! ale jest tylko wersja dla chlopaczków
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: X-LANDER X-BOARD zestaw limitowany - kolor BOY - 1szt.
patusia- tu jest link do nowej limitowanej kolkcji ale wersja dla chlopaczków
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE: X-LANDER X-BOARD zestaw limitowany - kolor BOY - 1szt.
o już znalazlam i sa dwie wersje i mozna je dobrze obejrzec
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: X-Lander X-BOARD zestaw limitowany