reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
u nas na początek rożek, później przejdziemy na śpiworek, a pościel tak koło roku. Małża część rodziny rodziny była bardzo zdziwiona, ze małej kołderki i poduszki nie kupiliśmy;p pościel mamy, tak mi się podobała, ze nie dało rady nie kupić;d musi swoje odleżeć:)

Podobnie jak u dziewczyn, bez pościeli, a zwłaszcza bez poduszki, do dziś moje dzieci lubią najbardziej spać na płasko. Do przykrycia ewentualnie kocyk. Pościel to mam na razie dekoracyjnie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja włożyłam kołderkę i poduszkę do łóżeczka ale na razie bardziej dekoracyjnie ;) mały przez pierwsze tygodnie będzie spał z nami w sypialni w kołysce w rożku lub śpiworku, potem w łóżeczku w śpiworku

be9655f7e3b9ecc31894b56ea1379cfa.jpg

7dfa7ce0e2cb6e2693ba2737bf16540b.jpg
b72551814e41a5c963593cd5459d1eab.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
IMG_0613.jpg Ja mojego musialam zostawic w polsce ale tez myslalam zeby gdzies przemycic jakis akcent :) w ogole uwielbiam te naklejki bo mozna zmieniac wystroj kiedy sie chce :)

Załączniki

• IMG_0613.jpg
    IMG_0613.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 122
Do góry