reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

też uważam, że zależy to od naszych preferencji ;) ja uwielbiam Mclarena XLR jako spacerówkę i powiem, że gdyby nie to, że mam x-landera z gondolą to dokupiłabym gondolkę do Mclarena i jeździła nim tylko :) tyle, że szkoda mi na 3-4 miesiące wydawać 300zł ;) natomiast, jak się tylko ciepło zrobi to wskoczymy od razu do mojej ukochanej spacerówki :D

reklama
Mi sie strasznie podobaja wozki z polski :) nie wiem jak jakosciowo ale wyglad bardziej w moim stylu.... My dostalismy 2 uzywane wozki jeden chicco czarno czerwony apacerowka plus fotelik i drugi chyba uppa baby z gondola... Chociaz juz z tych co wdzialam zacxyna mi sie podobac bugaboo buffalo:)

To prawda, nie da się wszystkim dogodzić w 100%. Ja np nie znosze wozka quinny modd, a moja przyjaciółka tak się na niego napalila ze tylko dla trzeciego dziecka wydała ponad 2 tys na ten model.
Na pewno dobry jest mclaren to słyszałam :)
Rozmaryn ja też dla syna miałam wózek no name, nowy za 500zl, i w sumie musze przyznać ze był dobry, kółka miał nawet pompowane a nie piankowe. Największą jego wadą była waga i rozmiar i może trochę wyglad. Nie był brzydki ale też nie jakiś piękny. Tylko ze nam splesniał w piwnicy i kupiłam dla córki nowy i jestem bardzo zadowolona choć też ma jakieś tam mniejsze wady. Np siedzisko spacerowki trzeba zdjąć ze stelaża żeby zmieścil się w aucie, tez jest może troszkę za duzy. Ale nie był jaki mega drogi. 350 euro za nowy.

abc-design-turbo-4s-peanut-2015-61003510-d0.jpg

Załączniki

• abc-design-turbo-4s-peanut-2015-61003510-d0.jpg
    abc-design-turbo-4s-peanut-2015-61003510-d0.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 446
Ponieważ mnie temat wozka nir dotyczy bo odziedzicze jakis po cioci to zaczelam rozgladac sie za innymi elementami wyprawki. Czy ktoras miala takiego smoczka dla swojego dziecka? Jakos tak mi sie spodobał, cena dosc atrakcyjna i zaczelam sie zastanawiac czy lepszy rzeczywiscie niz te zwykle.
1476468852340.jpg

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476468852340.jpg
    1476468852340.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 389
reklama
Do góry