reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Miciur-ka

Fanka BB :)
Miasto
Dublin
Dziewczyny tu możecie wklejać linki i polecać co kupujecie dla dzidziusia, co polecacie i dzielić się z innymi mamami jakimiś "gadżetami" i nie tylko - wszystko co przydatne i godne polecenia. :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja od razu polecam świetna stronę z pościelą i akcesoriami dla dzieci. Piękne wzory, cena super w porównaniu z wypromowanymi firmami i łatwy kontakt a co najważniejsze POLSKIE :) Link do: Project by Alice

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
A tu już od dawna numer jeden we wszystkim jeśli chodzi o wozek :) nie raz miałam okazję jazdy z firmą Tako i póki co nie znalazłam lepszych wózków w takiej cenie, oczywiście jeśli chodzi o nasze wymagania :) tu konkretny, wybrany przez nas model :) Link do: ALIVE ECO - Tako

Kruczyca polecam wziąć pompkę do kółek jak bd zamawiać wózek. Mamy przeróżne modele i żadna nie pasuje. :/ a niestety jeśli wózek nie jest użytkowany z kółek schodzi powietrze i robią się jajowate. Jedyny minus. Poza tym jest super.

Kruczyca polecam wziąć pompkę do kółek jak bd zamawiać wózek. Mamy przeróżne modele i żadna nie pasuje. :/ a niestety jeśli wózek nie jest użytkowany z kółek schodzi powietrze i robią się jajowate. Jedyny minus. Poza tym jest super.
Pompka obowiązkowa :D i jak ja to nazywam zaklejki na dziury ;) jak do roweru ;)

To ja od razu polecam świetna stronę z pościelą i akcesoriami dla dzieci. Piękne wzory, cena super w porównaniu z wypromowanymi firmami i łatwy kontakt a co najważniejsze POLSKIE :) Link do: Project by Alice

A tu już od dawna numer jeden we wszystkim jeśli chodzi o wozek :) nie raz miałam okazję jazdy z firmą Tako i póki co nie znalazłam lepszych wózków w takiej cenie, oczywiście jeśli chodzi o nasze wymagania :) tu konkretny, wybrany przez nas model :) Link do: ALIVE ECO - Tako
O matko jaka cena tego wózka ,
Ja w poprzedniej ciąży miałam bebetto nico plus - bardzo polecam!, teraz zdecydowałam ze kupie inny tylko dlatego żeby pojeździć innym ;). Haha,

Z racji ze mam już spacerówke. To tylko głęboki mi potrzebny , później podam linka do kocykow i materacykow do wózka jakie upatrzylam na allegro :) z fajnymi wzorami, (jesteśmy na plaży i kopiemy doły itp ;) . )

Kruczyca Mi akurat się łatki nie przydały mimo rocznego intensywnego użytkowania, a ja z tych gapowatych co nie patrzą gdzie jadą. A pompkę ciężko dobrać do tych małych kółek bo się żadna maszynka nie mieści.

świetny wątek :) ja wszytskie zakupy zamierzam robić dopiero w 3 trymestrze ( jestem trochę zabobonna :D ) ale będę pewnie zgapiać od Was :D

Ja mam baby design Lupo, bardzo fajny wózeczek, posłuży nam też przy drugim :) Ale koniecznie będę musiała kupić nowy fotelik-nosidełko, bo ten od zestawu był fatalny. Też pewnie jakieś zakupy najwcześniej jesienią :D

Kruczyca świetna ta strona z kocykami ! Odrazu chyba coś kupię dla starszej :)

reklama
Ayran- ja właśnie tez się zastanawiam nad baby design lupo, ja już się mojego bebetto zdążyłam wyzbyć ale jak nie znajdę lepszego (będę macac w sierpniu ) to kupię znów nico plus. :)

A fotelik jaki planujesz kupić ?

Ja tu widzę na " drogach" albo maxi cosi albo besafe i myślę że te besafe nawet porządnie wyglądają tylko jaka cena Jeszcze nie wiem

Mam prośbę w wolnej chwili pokazała byś swój wózek "na żywo " , jak on w ogóle się sprawuje , ciężki i jak z uzytkowaniem nie psuje się nie wyciera materiał itp itp ??

Do góry