reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Kasia.zosia moj tez stolarz i du... komody jeszcze nie zrobil bo ciagle zajety... cale szczescie malego lozeczko i wszystko przenieslismy do naszej sypialni a tutaj mamy garderobe wiec jest gdzie schowac rzeczy ....

Zakladacie dzieciaczkom w domu czapeczki? W szpitalu dostal taka leciutka i wszystkie dzieci nosily tylko nie wiem czy w domu tez jest potrzeba ?

reklama
Ja narazie nic nie kupuje z ubranek bo i tak ma strasznie duzo a wszystkie kombinezoniki sa za duze wiec cos tam wybiore na wiosne :)

Zaluje ze mam tak malo koszulek kimono ( ze szpitala dostalam 4 a reszte mam na 3 miesiacw) 'malutki strasznie nie lubi zakladanych przez glowe i przyznam ze i ja nie czuje sie pewnie jak mu zakladam...

f7e7c04ec1814cfe54f08dfd570985cb.jpg
243b54a1d55928e95441cc593f1fbda6.jpg
f90cb676e2ee0aaca791a0a21539d54a.jpg
a990840ba33ee85bbbedb3336331afb9.jpg

Coś z tego może. Ale myśle teraz ze w kwietniu chrzciny robimy to może od razu ten beżowy...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ac577f5a2b0674d269029e789ff555fc.jpg

Rodosek super! Mój mąż stolarz ale namówić go żeby coś sam zrobił to graniczy z cudem.
Mam takie pytani dziewczyny, kupilyscie/kupujecie jakaś kurteczkę na wiosnę dla dzidziusiow? U nas już wiosna będzie za chwile, a na pewno marzec-maj i nie wiem co kupić i w jakim rozmiarze. Czy wejdzie jeszcze w 62 czy już 68 brać? Kurteczki z reguły szyja większa niż inne ubranka..
A może jakis cienki, polarkowy/misiowy kombinezon?

Ja mam misiowy i cieplejszy.

Mam misiowy kombinezon i mam kurteczke przejściówkę na 62. Wiecie co, ja kupiłam kombinezon na 50/56 i Młody mi się w nim topi, masakra, aż do fotelika strach wkładać

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ją zimowy kombinezon mam 62 i mała się w nim topi. Co do czapek to małej zakładam cieniutką po kąpanie i czasami w dzień jak ma czkawkę, widocznie to zmarźluch bo w czapce czkawka przechodzi.

Moje dzieciaki dość długie się rodziły 60 cm i 57 (i ten tez podobno długi) a 62 kombinezon tez na wyrost. Jakieś te kombinezony wielkie szyja bo resztę ubranek tylko 62 nosiły.

reklama
Kasia.zosia ja mam ten w kropeczki z hm w rozm 68 z mysla o wiosnie. Poza tym stawiam na "misie". Mam po Anteczku jakies.
Ellie ja raczej bez czapek, nie spodziewam sie kudlacza, chociaz wiem, ze bedzie gadanie tesciow i rodzicow ale niech gadaja a i tak zrobie po swojemu.

Do góry