reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

Ja wlasnie na poczatku mailam normalny i niestety nie umialam nim zmierzyc, dziecko sie ruszylo, i za dlugo to trwalo... wiec chyba wyczuwal moje nerwy i mi sie nie udawalo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przez to tempo w jakim się wypakujecie zmobilizowalam się do ubrania kołyski w sypialni. Muszę ją teraz czymś zakryć żeby kicia się w niej nie zadomowiła;-)
IMG_20170209_134602.JPG

Załączniki

• IMG_20170209_134602.JPG
    IMG_20170209_134602.JPG
    232,8 KB · Wyświetleń: 446
  • IMG_20170209_134602.JPG
    IMG_20170209_134602.JPG
    232,8 KB · Wyświetleń: 105
Kicia jak na razie upatrzyla sobie spanie pod kołyską, ale w łóżeczku już ją parę razy przylapalam przez co rożek już chyba z 3 razy prałam. No cóż dla niej to też nowe przedmioty musi się do nich przyzwyczaić. Lepiej teraz niż jak później na malego mi będzie wchodzić.

Kicia jak na razie upatrzyla sobie spanie pod kołyską, ale w łóżeczku już ją parę razy przylapalam przez co rożek już chyba z 3 razy prałam. No cóż dla niej to też nowe przedmioty musi się do nich przyzwyczaić. Lepiej teraz niż jak później na malego mi będzie wchodzić.
Myślę, że i tak będzie chciała wchodzić. Może niekoniecznie na małego, ale obok...

Tez mam kota, na dzien wkładam do łóżeczka poduszkę ciazowa i póki co pomaga raz tylko wskoczył powąchał i juz na szczęście go to nie interesuje, bardziej wlasnie szuflada pod łóżeczkiem :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry