reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki

colly ja Tako nigdy nie testowałąm, ale znam opinie kilku osób i raczej średnie są, głównie dlatego, ze te wózki sa duże i ciężkie,
dosyc duze po złożeniu a to jest juz problem, ja też wole wózki "zgrabne", które sie szybko i łatwo składają

reklama
Kasik ja byłam zdecydowana na maxi cosi ale mój L się na niego nie zgadza. wg. niego rączka lata a gondola ma zaraz odpuść. Moja mama podpowiada że to wózek nie na nasz klimat no i zrezygnowałam w końcu z tego wózka. Tzn. Szkoda ze gondola jest jaka jest bo spacerówka napewno super.

Tako extreme składa się bardzo fajnie ale faktycznie leciutki nie jest. Prowadził się fajnie ale na pusto i po sklepie więc nie wiem jak to będzie z dzieckiem w terenie.

No a gondole w większości przypadków są nieskładane i w dodatku mój L upiera się na te duże. Nie planujemy jeździć w podróże ale i do codziennego przemieszczania się fajnie by było jakoś zmieścić cały wózek w bagażniku.

Ja sie zastanawiam nad Tako i Camarelo, podobają mi sie wizualnie, ale nie wiem jak beda leżeć w bagażniku. Myślałam tez o baby design...

Witam, dziewczyny mam pytanie odnosnie wozkow. moze sie orientujecie ktore wozki np z bebetto takie 3w1 maja w sobie skladana razem ze stelazem spacerowke. moga byc innej firmy ale cenowo do ok 2,500zł. z gory dzieki.
X lander xa ma na pewno składana razem ze stelazem spacerowke. Tak samo trzy kołowy quinni speedy sx. I wszystkie w wyżej wymirnianej cenię się mieszczą :)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Ja nie wiem dziewczyny jak u was, ale ja na wyprawy samochodem gondoli zabierać nie będę na pewno.

Nie zabieralam z Gucią bo nie było miejsca, a młoda i tak za nią nie przepadala) teraz to już pewnie wogole. Mimo, ze chyba te gondole w baby jogger są skladane. Tak więc ja raczej rozmiarem gondoli bym się nie przejmowala. Zresztą same zobaczycie, że mimo wszystko zabieranie jej nie jest zbyt wygodne.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

ja brałam zawszę gondolę do samochodu, nie wyobrażam sobie wozić dziecka przez kilka godzin w foteliku,
moje dzieci bardzo lubiły jeździć w gondoli

reklama
So happy własnie ja też mam zamiar wozić Małą głównie w gondoli, a fotelik to np na szybkie zakupy.

Byłam w sklepie Tosia, bo mam niedaleko, no i babydesign mi jednak nie podszedł, za to mój faworyt to chwilowo xlander xmove, zobaczymy co będzie dalej :p w tosi kosztuje zależnie od koloru 2200-2500zł na allegro widziałam po 1700zł

Do góry