reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki

colly ja Tako nigdy nie testowałąm, ale znam opinie kilku osób i raczej średnie są, głównie dlatego, ze te wózki sa duże i ciężkie,
dosyc duze po złożeniu a to jest juz problem, ja też wole wózki "zgrabne", które sie szybko i łatwo składają

reklama
Kasik ja byłam zdecydowana na maxi cosi ale mój L się na niego nie zgadza. wg. niego rączka lata a gondola ma zaraz odpuść. Moja mama podpowiada że to wózek nie na nasz klimat no i zrezygnowałam w końcu z tego wózka. Tzn. Szkoda ze gondola jest jaka jest bo spacerówka napewno super.

Tako extreme składa się bardzo fajnie ale faktycznie leciutki nie jest. Prowadził się fajnie ale na pusto i po sklepie więc nie wiem jak to będzie z dzieckiem w terenie.

No a gondole w większości przypadków są nieskładane i w dodatku mój L upiera się na te duże. Nie planujemy jeździć w podróże ale i do codziennego przemieszczania się fajnie by było jakoś zmieścić cały wózek w bagażniku.

Ja sie zastanawiam nad Tako i Camarelo, podobają mi sie wizualnie, ale nie wiem jak beda leżeć w bagażniku. Myślałam tez o baby design...

Witam, dziewczyny mam pytanie odnosnie wozkow. moze sie orientujecie ktore wozki np z bebetto takie 3w1 maja w sobie skladana razem ze stelazem spacerowke. moga byc innej firmy ale cenowo do ok 2,500zł. z gory dzieki.
X lander xa ma na pewno składana razem ze stelazem spacerowke. Tak samo trzy kołowy quinni speedy sx. I wszystkie w wyżej wymirnianej cenię się mieszczą :)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Ja nie wiem dziewczyny jak u was, ale ja na wyprawy samochodem gondoli zabierać nie będę na pewno.

Nie zabieralam z Gucią bo nie było miejsca, a młoda i tak za nią nie przepadala) teraz to już pewnie wogole. Mimo, ze chyba te gondole w baby jogger są skladane. Tak więc ja raczej rozmiarem gondoli bym się nie przejmowala. Zresztą same zobaczycie, że mimo wszystko zabieranie jej nie jest zbyt wygodne.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

ja brałam zawszę gondolę do samochodu, nie wyobrażam sobie wozić dziecka przez kilka godzin w foteliku,
moje dzieci bardzo lubiły jeździć w gondoli

reklama
So happy własnie ja też mam zamiar wozić Małą głównie w gondoli, a fotelik to np na szybkie zakupy.

Byłam w sklepie Tosia, bo mam niedaleko, no i babydesign mi jednak nie podszedł, za to mój faworyt to chwilowo xlander xmove, zobaczymy co będzie dalej :p w tosi kosztuje zależnie od koloru 2200-2500zł na allegro widziałam po 1700zł

Do góry