reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
Widzę że najdroższy zakup sprawia najwięcej problemów co do wyboru =) tyle jest tych różnych marek ze idzie do głowy dostać z tym wyborem =)
Dziewczynki, mam jest w domku ) wziełam w końcu ciemny bo ta jasna szarość trochę w żółć wpadała... i ja chciałam czarne wykończenie a nie w brązie. Kolor cudny taka śliwko- granato-brąz. Do różu, szarości idealnie
Jest fajna opcja w personalizacji wykończenia, ach ten tiunning
A siedzisko letnie wygląda tak i jest mega praktyczne szczególnie w gorętszych klimatach.
Świetną sprawą jest przedłużenie daszka na zimę z opcją osłony uv, osłonę się odpina i zostaje czarna przedłużka.
Ach po śniadanku rozpakuję
Jest fajna opcja w personalizacji wykończenia, ach ten tiunning
A siedzisko letnie wygląda tak i jest mega praktyczne szczególnie w gorętszych klimatach.
Świetną sprawą jest przedłużenie daszka na zimę z opcją osłony uv, osłonę się odpina i zostaje czarna przedłużka.
Ach po śniadanku rozpakuję
Załączniki
Buba wózek na wypasie ) ciekawa jestem jak to siedzisko letnie w praktyce się sprawuje. U nas mało tych naprawdę ciepłych dni ale jednak sie zdarzają j pamiętam hsjk było pobad 30 stopni jak mój synek się poci w zwykłej spacerowce. Jak będziesz wyjeżdżają to będziesz brała obydwa siedziska ??
Kochana my bardzo dużo wyjeżdzamy w tropiki i morze śródziemne więc dla mnie ten wynalazek jest genialny. Siedzisko zwija się do do mikro rozmiarów. Więc i tak i tak tylko jedno siedzisko bierzesz bo to drugie wrzucasz w bagaż wszystko jest w 2 minuty na zipy demontowane. Do tego ta UV -ka tego przy Franku mi brakowało. Ja się zakochałam
Xmam- też uwielbiam to wybieranie ale ja mam podwójnie bo muszę za remontowymi biegać a czasu mało i spięłam tyłek
Xmam- też uwielbiam to wybieranie ale ja mam podwójnie bo muszę za remontowymi biegać a czasu mało i spięłam tyłek
Załączniki
reklama
Kochana my bardzo dużo wyjeżdzamy w tropiki i morze śródziemne więc dla mnie ten wynalazek jest genialny. Siedzisko zwija się do do mikro rozmiarów. Więc i tak i tak tylko jedno siedzisko bierzesz bo to drugie wrzucasz w bagaż wszystko jest w 2 minuty na zipy demontowane. Do tego ta UV -ka tego przy Franku mi brakowało. Ja się zakochałam
to rzecywiscie dla Was to super rozwiazanie ) ale podziwiam z malym dzieckiem w tropiki ) ja lubie ciepelko, ale chyba w tropiki to bym bala sie z maluszkiem wybrac. Franio dobrze znosil takie klimaty?
Podziel się: