reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki

Buba mnie się podoba bardziej jaśniejszy ale jakbym miała kupować to wybrałabym ten ciemniejszy ;))
w ogóle bardzo mi się podoba ten wózek a co to znaczy siedzisko letnie ?

reklama
Dziewczynki, mam jest w domku :)) wziełam w końcu ciemny bo ta jasna szarość trochę w żółć wpadała...:( i ja chciałam czarne wykończenie a nie w brązie. Kolor cudny taka śliwko- granato-brąz. Do różu, szarości idealnie ;)

Jest fajna opcja w personalizacji wykończenia, ach ten tiunning ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1435381758.992212.jpg

A siedzisko letnie wygląda tak i jest mega praktyczne szczególnie w gorętszych klimatach.
ImageUploadedByForum BabyBoom1435381802.274089.jpg

Świetną sprawą jest przedłużenie daszka na zimę z opcją osłony uv, osłonę się odpina i zostaje czarna przedłużka.

ImageUploadedByForum BabyBoom1435381974.155422.jpg

Ach po śniadanku rozpakuję :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435381758.992212.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435381758.992212.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 79
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1435381802.274089.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435381802.274089.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 84
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1435381974.155422.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435381974.155422.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 79
Buba no i fajnie żę masz już i wózek z głowy,z jednes strony wam zazdroszcze że co niektóre macie już wyprawki,a z drugiej strony no jak ja lubie te zakupy,oglądania,przeglądania :D

Buba wózek na wypasie ;)) ciekawa jestem jak to siedzisko letnie w praktyce się sprawuje. U nas mało tych naprawdę ciepłych dni ale jednak sie zdarzają j pamiętam hsjk było pobad 30 stopni jak mój synek się poci w zwykłej spacerowce. Jak będziesz wyjeżdżają to będziesz brała obydwa siedziska ??

Kochana my bardzo dużo wyjeżdzamy w tropiki i morze śródziemne więc dla mnie ten wynalazek jest genialny. Siedzisko zwija się do do mikro rozmiarów. Więc i tak i tak tylko jedno siedzisko bierzesz bo to drugie wrzucasz w bagaż :) wszystko jest w 2 minuty na zipy demontowane. Do tego ta UV -ka tego przy Franku mi brakowało. Ja się zakochałam :)

Xmam- też uwielbiam to wybieranie ale ja mam podwójnie bo muszę za remontowymi biegać a czasu mało i spięłam tyłek ;)

Baba super ten wózek :D
Ja to znowu chciałabym mieć te zakupy już za sobą. Jadę oglądać zaraz ostatni wózek i będziemy się decydować ale coś czuję że zgody nie będzie. Jadę oglądać Tako Maxone. w necie nie ma o nim za wiele. Ani filmiku ani opinii. A Wy co o nim myślicie?
Screenshot_2015-06-24-13-14-13.jpg

Załączniki

• Screenshot_2015-06-24-13-14-13.jpg
    Screenshot_2015-06-24-13-14-13.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Kochana my bardzo dużo wyjeżdzamy w tropiki i morze śródziemne więc dla mnie ten wynalazek jest genialny. Siedzisko zwija się do do mikro rozmiarów. Więc i tak i tak tylko jedno siedzisko bierzesz bo to drugie wrzucasz w bagaż :) wszystko jest w 2 minuty na zipy demontowane. Do tego ta UV -ka tego przy Franku mi brakowało. Ja się zakochałam :)

to rzecywiscie dla Was to super rozwiazanie :)) ale podziwiam z malym dzieckiem w tropiki :)) ja lubie ciepelko, ale chyba w tropiki to bym bala sie z maluszkiem wybrac. Franio dobrze znosil takie klimaty?

Do góry