reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki

Colly jak dla mnie fajny i ładny i Tako chyba raczej solidne?

Kasik - Fran jeździł z nami od3 mc życia. Idealnie znosi upały, zmiany czasowe i zmiany żywieniowe. Ma najlepszą Frekfencje w szkole bo wogóle nie choruje. Nawet gdy wracamy w styczniu z równika gdzie jest np + 35 a w pl -15 aklimatyzuje się super! Naprawdę podróże z dziećmi to super sprawa :) bardzo poszerzają horyzonty i rozszerzają światopogląd i gusta kulinarne :) tu np je ukwiały
ImageUploadedByForum BabyBoom1435412230.803615.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1435412257.536681.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1435412303.055594.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435412230.803615.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435412230.803615.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 83
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1435412257.536681.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435412257.536681.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 81
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1435412303.055594.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435412303.055594.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Buba super zdjęcia ;)) ale chyba Franiowi nie bardzo to smakowało ;) oj ja podróże uwielbiam i jestem tego samego zdania co Ty aczkolwiek balabym się np z 3 latkiem jechać do Kenii, wiec póki co my wybieramy " bezpieczniejsze " kierunki. Byliśmy z synkiem jak miał 2 latka na wyspach Kanaryjskich i uważam że to jest super miejsce na wyjazd z małym dzieckiem.
Chociaż mam nadzieje ze uda nam się zanim młody skończy dwa latka polecieć gdzieś dalej np na wyspy karsibskie, ale to takie marzenie ;))

W ogóle hm to wątek wózkowy wiec trochę nie na temat... sorki

Kasik - Kenii ja też nie polecam, po poetwsze za sucho, po drugie wysokie ryzyko epidemiologiczne po trzecie zagrożenie rozbojami i atakami. My w grudniu albo Karaiby albo Kuba. Znajomi wrócii z miesięcznej wyprawy z Tajlandi z dziećmi 4 lata, 2 lata i 3 miesiące i są zachwyceni. Ja tajlandię też polecam ale nie tę turystyczną.

Colly - ja daję radę ;)

Buba, ale ja mówiłam o Tako że do kitu się składa. W sensie nic trudnego tyle że po złożeniu jest gigantyczny. Żebym dała radę wcisnąć go do bagażnika trzeba by było koła zdejmować. Twój napewno jest super :)

Ogólnie teraz te wózki to którego nie próbowaliśmy to mechanizm łatwy do opanowania. Gorzej z rozmiarem po złożeniu... A my mamy średniej wielkości bagażnik i o ile ten stelaż jakoś upchne to jeszcze tą gondole będzie trzeba a chciałabym żeby półka została i trzymała wszystko w bagażniku żeby mi nic nie latało jak dziecko będzie jechało z tyłu na kanapie.

Colly w moim gondola się składa :) i niezajmuje miejsca. A stelaż po zdjęciu kółek też daje radę no ale mikrusi nie jest :( niestety trudno znaleźć wózek komfortowy, stabilny co by miał małe wymiary. Bugabo Bee jest malutki po złożeniu czy zapp ale to wózki typowo miejskie.

Colly a z Maxi Cosi zrezygnowalas? Tam tez gondola jest skladana. My bardzo duzo jezdzimy autem tak na kilka dni gdzies, wiec oprocz wozka musielsimy miescic pierdylion rzeczy no i dawalismy rade :)

reklama
Witam, dziewczyny mam pytanie odnosnie wozkow. moze sie orientujecie ktore wozki np z bebetto takie 3w1 maja w sobie skladana razem ze stelazem spacerowke. moga byc innej firmy ale cenowo do ok 2,500zł. z gory dzieki.

Do góry