reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki

reklama
Buba,

Fajny wózek :)
Jaśniejszy mi się dużo bardziej podoba.

Paula,

Twój tez ładny :)

Wirginia,

Bebetto to ponoć bardzo dobre wózki wiec pewnie będziesz zadowolona :)

Colly,

Fajny ten tako!

A ja sprzedałam wczoraj mojego bliźniaczego i tak jak pisałam pożyczam od koleżanki kuzynki gondole do baby joggera i foteliki do samochodu z bazą. A kupuje nówke spacerówkę. Chcemy baby jogger city mini GT i na początku lipca będziemy jechać oglądać do sklepu jak to się prowadzi i wogole. Gdyby mi nie pasowało to będę myśleć dalej. Stratna na szczęście nic nie jestem po moich kombinacjach. Na dzień dzisiejszy wiem, że nie było sensu tak wcześnie kupować wózka.

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Colly ten granatowy to nie jest czysty kolor tylko ma jakies beznadziejne wzory na sobie, a wybieam miedzy szarym a tym delikatnym brazem bo te od zawsze mi sie podobaja w takiej koloystyce a po drugie tylko one maja jednolity kolor bez zadnych kropek, kadracikow czy innych pierdul :)

ja też bym poszła w ciemny a poza tym nie będzie się brudził :)

ja będę zmuszona zakupić nowy wózek i mam taki upatrzony, zresztą na taki mnie będzie stać NOWOŚĆ! ALLIVIO+FOTEL 3W1 LEN GRATISY KAREX RATY! (5164489211) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. grafit ewentualnie brąz :)

Cuuuuudenko! Muszę mu się lepiej przyjrzeć i może się skuszę zamiast tego delti amelis pro, ale przyznam że to tylko ze względu na ten cudowny kolor, strasznie podobają mi się takie szarości :-D

Są różne gusta. Ogólnie mi też boogaboo się nie podoba ale maxi cosi i xlandery też na początku nie a teraz mogłabym mieć. Ogólnie wózek ma być funkcjonalny i ładny ale jednak to ładny na drugim miejscu.

reklama
tak ogladam te wozki i nie wiem dlaczego ale te bugaboo wogole mi sie nie podobaja :/

Mi też się nie podobają,jakieś takie kwadratowe,ale widze że szał jest na nie bo dużo osób się w nie zaopatruje,ponoć się bardzo sprawdzają :)

Paulka fajny wózek widziałąm takie zestawienie kolorów na żywo super,bardzo mi się podobają,jeśli miała bym wybierać mięszy szarościami a brązem,zdecydowanie wzieła bym szary !

Colly Tako super bardzo mi się podoba i kolory też :)

My na początku lipca jedziemy wybrać już wózek na 100% i zamówimy na połowę września :D A żeby już nie szukać i zmieniać decyzji wpłacimy jakąś zaliczkę :)

Do góry