reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, wózeczki...

SZUSZU JUŻ POPRAWIŁAM LINKA :-)
OLI.B-dokładnie tak to się nazywa siła przebicia na maxa :-)
WSADZIŁAM JUŻ SKUBAŃCA DO SCHOWKA BO JUŻ SIĘ ZAREJESTROWAŁAM NA TEJ STRONCE :-)spróbuję zadzwonić jutro i dowiedzieć się czy mogę wpłacić zaliczkę

reklama
maggie, oj już przestań.. nie taki diabeł straszny :-D. Poza tym nigdy nie byłam w Krakowie a bardzo bym chciała, to mogłabym połączyć przyjemne z pożytecznym.. :-D

DZIEWCZYNY GRATULUJCIE MI ZDECYDOWANIA!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Klamka zapadła
ZAMÓWIŁAM WÓZEK !!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D
tak tak naprawdę zamówiłam wózio dla mojego Krystiano ,jednak nie będę go nosić w reklamówce z netto za 9gr.:-D
Zamówiłam BEBE CONFORT high trek 2w1 +torba w kolorze choco mint
Jestem jeszcze w szoku teraz już nie będę kombinowaćz wyborem ,no i mam już wszystko dla młodego-uffff kamień z serca:laugh2:
Wykombinowałam kase i mam wózio wcześniej,przyjdzie w poniedziałek a do poniedziałku nie będę spała z podniecenia ,o jeszcze też przyjdzie łóżeczko w poniedziałek-wszystko jednego dnia-rany tyle szczęścia na raz:laugh2:

reklama
Do góry