reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
jakos zadnego z dzieci nie woziłam w gondoli ;)
dla igora miałam bebe cara tylko spacerówkę i przez całą zimę woziłam go ... a urodził sie w listopadzie ;)
a tu mi gondole zastapi fotelik wiec gondola mi zbędna .
martwi mnie tylko to siedzisko w jedną stronę montowane ;/ ale zobaczymy jak bedzie

Ja też patrze na tę możliwość montowania przodem i tyłem, albo przekładaną rączkę. A już masz x-landera zakupionego? Dla mnie gondola to był priorytet, ale w tym temacie jestem laik, bo i pierwszy raz wózek kupywać będę.

decyzja zapadła...jutro/pojutrze bedziemy w Wawie to chcemy wózeczke odebrac osobiście :) Mi poki co spacerowka jednostronna nie przeszkadza...nie wiem jak to jest ale jak obserwuje spacerujace mamuski to wiekszosc ma spacerowki ustawione tak jak jest mozliwosc w x-landerze. Nie wiem czy tak im wygodniej czy wbrew pozorom nie wiele wózków teraz ma taka opcje:)

dzieci wolą patrzec do przodu jest mniej płaczu na spacerach :)) ( to moje spostrzeżenie)
ale noworodka lepiej miec na oku:)
dobrze ze mam fotelik przodem montowany do mnie :)

naszczesie noworodka planuje wozic w gondoli:) Choc tak jak w twoim przypadku Gabinia, gdy od poczatku chcesz miec tylko spacerowke, to strony maja duze znaczenie :)

Wózek kupiony :)
Pisłam Wam, że na allegro nagle ceny skoczyły o 500zl do góry co nas bardzo zmartwło a dziś facet wystawił jedna aukcje po jeszcze nizszej, bardzo atrakcyjnej cenie.
Wydało mi sie ze wystawił 13 sztuk wiec sobie mysle ze jeszcze na spokojnie przemyslimy sprawe.
teraz sobie wchodze na aukcje zeby ja jeszcze raz dokladnie przeczytać i patrze ze 13 to dni do konca a wystawionych jest 6 sztuk z czego 4 zeszły w ciagu ostanich 2 godzin wiec dłużej sie nie zastanwiajac tez kupiłam :)
Ale fajne..już jutro moze bedziemy smigac naszym Mercedesem :)

reklama
Do góry