reklama
jakos zadnego z dzieci nie woziłam w gondoli
dla igora miałam bebe cara tylko spacerówkę i przez całą zimę woziłam go ... a urodził sie w listopadzie
a tu mi gondole zastapi fotelik wiec gondola mi zbędna .
martwi mnie tylko to siedzisko w jedną stronę montowane ;/ ale zobaczymy jak bedzie
dla igora miałam bebe cara tylko spacerówkę i przez całą zimę woziłam go ... a urodził sie w listopadzie
a tu mi gondole zastapi fotelik wiec gondola mi zbędna .
martwi mnie tylko to siedzisko w jedną stronę montowane ;/ ale zobaczymy jak bedzie
Ja też patrze na tę możliwość montowania przodem i tyłem, albo przekładaną rączkę. A już masz x-landera zakupionego? Dla mnie gondola to był priorytet, ale w tym temacie jestem laik, bo i pierwszy raz wózek kupywać będę.
ja tez takiego szukałam i bardzo podobał mi sie ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TURBO 6S (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik RIDER 2011 tylko cena mniej
a x-landera wizełam bo tanio (odkupiłam )czy bede zadowolona nie wiem
a x-landera wizełam bo tanio (odkupiłam )czy bede zadowolona nie wiem
decyzja zapadła...jutro/pojutrze bedziemy w Wawie to chcemy wózeczke odebrac osobiście Mi poki co spacerowka jednostronna nie przeszkadza...nie wiem jak to jest ale jak obserwuje spacerujace mamuski to wiekszosc ma spacerowki ustawione tak jak jest mozliwosc w x-landerze. Nie wiem czy tak im wygodniej czy wbrew pozorom nie wiele wózków teraz ma taka opcje
Wózek kupiony
Pisłam Wam, że na allegro nagle ceny skoczyły o 500zl do góry co nas bardzo zmartwło a dziś facet wystawił jedna aukcje po jeszcze nizszej, bardzo atrakcyjnej cenie.
Wydało mi sie ze wystawił 13 sztuk wiec sobie mysle ze jeszcze na spokojnie przemyslimy sprawe.
teraz sobie wchodze na aukcje zeby ja jeszcze raz dokladnie przeczytać i patrze ze 13 to dni do konca a wystawionych jest 6 sztuk z czego 4 zeszły w ciagu ostanich 2 godzin wiec dłużej sie nie zastanwiajac tez kupiłam
Ale fajne..już jutro moze bedziemy smigac naszym Mercedesem
Pisłam Wam, że na allegro nagle ceny skoczyły o 500zl do góry co nas bardzo zmartwło a dziś facet wystawił jedna aukcje po jeszcze nizszej, bardzo atrakcyjnej cenie.
Wydało mi sie ze wystawił 13 sztuk wiec sobie mysle ze jeszcze na spokojnie przemyslimy sprawe.
teraz sobie wchodze na aukcje zeby ja jeszcze raz dokladnie przeczytać i patrze ze 13 to dni do konca a wystawionych jest 6 sztuk z czego 4 zeszły w ciagu ostanich 2 godzin wiec dłużej sie nie zastanwiajac tez kupiłam
Ale fajne..już jutro moze bedziemy smigac naszym Mercedesem
reklama
Podziel się: