reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Ja też patrze na tę możliwość montowania przodem i tyłem, albo przekładaną rączkę. A już masz x-landera zakupionego? Dla mnie gondola to był priorytet, ale w tym temacie jestem laik, bo i pierwszy raz wózek kupywać będę.

Karolaola, gondola nie powinna być priorytetem w wyborze wózka,a to dlatego, że maluch będzie w niej jeździł aż nie usiądzie, czyli ok 6 miesięcy, a potem spacerówka, która posłuży Ci jeszcze min 2 lata. Oczywiście gondola też musi być wygodna itd, ale ze swojego doświadczenia wiem, że długo jej nie poużywasz;-) Dziecko próbuje siadać w gondoli co jest dość niebezpieczne. Ja przy I wózku też popełniłam taki błąd i jeszcze kilka innych;-)

ja też przymierzam się do tego x-landera tylko podwójnego

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander X-TWIN podwójny dla noworodka i starszaka gwarancja 2 lata!

Martwi mnie tylko, że dzieci jadą zawsze przodem i nie będę ich miała na oku, i te kółka..
Co myślicie?

Natt, a Ty masz jakiś upatrzony dla bliźniaków, taki z którego można swobodnie zrobić wózek dla dzieci 'rok po roku'?

Wózek bardzo fajnie wygląda. I wydaje mi się to dobrym rozwiązaniem w Twoim przypadku;-)

szuszu może nie do końca dobrze się wyraziłam, chodziło mi o to, że b. ważne były wymiary gondoli, aby była długa na 80 cm, a nie 74 jak to też bywa. Zdaję sobie sprawę, że w gondolce krótko maluch pojeździ, ale mam nadzieję, że choć do lutego/marca.

Oj..luty, marzec to wątpię, ale w sumie dzieciaczki różnie siadają więc może się uda;-) Moja córka irytowała się w gondoli mając już 5 miesięcy, łapała się za boki gondoli i próbowała wstawać. Ona była drobniutka, więc nawet mi do głowy nie przyszło, że gondola może być z mała.

Mówisz, że może to być niemożliwe:dry: a może pomoże;) podnoszenie zagłówka w gondolii (mam nadzieję, że rozumiecie), a jak nie to przesiądziemy się do spacerówki...:tak:

Karolaola, no właśnie:-) Ja już mam zamęt w głowie od wybierania wózka. Dla mnie najważniejsza jest oczywiście wygoda dziecka, ale również waga wózka i design i nie wiem jak to wszystko pogodzić:-)

reklama
szuszu do tych Twoich wymagań ja dopisuję jeszcze dobre opinie-wytrzymałość;)
ja wczoraj widziałam za niecałe 1300zl

Do góry