reklama
Ja też patrze na tę możliwość montowania przodem i tyłem, albo przekładaną rączkę. A już masz x-landera zakupionego? Dla mnie gondola to był priorytet, ale w tym temacie jestem laik, bo i pierwszy raz wózek kupywać będę.
Karolaola, gondola nie powinna być priorytetem w wyborze wózka,a to dlatego, że maluch będzie w niej jeździł aż nie usiądzie, czyli ok 6 miesięcy, a potem spacerówka, która posłuży Ci jeszcze min 2 lata. Oczywiście gondola też musi być wygodna itd, ale ze swojego doświadczenia wiem, że długo jej nie poużywasz;-) Dziecko próbuje siadać w gondoli co jest dość niebezpieczne. Ja przy I wózku też popełniłam taki błąd i jeszcze kilka innych;-)
ja też przymierzam się do tego x-landera tylko podwójnego
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander X-TWIN podwójny dla noworodka i starszaka gwarancja 2 lata!
Martwi mnie tylko, że dzieci jadą zawsze przodem i nie będę ich miała na oku, i te kółka..
Co myślicie?
Natt, a Ty masz jakiś upatrzony dla bliźniaków, taki z którego można swobodnie zrobić wózek dla dzieci 'rok po roku'?
Wózek bardzo fajnie wygląda. I wydaje mi się to dobrym rozwiązaniem w Twoim przypadku;-)
szuszu może nie do końca dobrze się wyraziłam, chodziło mi o to, że b. ważne były wymiary gondoli, aby była długa na 80 cm, a nie 74 jak to też bywa. Zdaję sobie sprawę, że w gondolce krótko maluch pojeździ, ale mam nadzieję, że choć do lutego/marca.
Oj..luty, marzec to wątpię, ale w sumie dzieciaczki różnie siadają więc może się uda;-) Moja córka irytowała się w gondoli mając już 5 miesięcy, łapała się za boki gondoli i próbowała wstawać. Ona była drobniutka, więc nawet mi do głowy nie przyszło, że gondola może być z mała.
Devi, a ile płacicie za wózek? Bo znalazłam ten Wasz za 1500zł.http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=965
reklama
Podziel się: