reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
no wymiary nie sa podane, a jakie sa w porzasiu? bo przy corci nigdy nad ztym sie nie zastanawialam, kupowalam na wyglad i firme tylko hi hi
jest tylko czarny i czerwony...a no i brazowy tez, ale kurcze powoli sie na niego napalam...
jest tylko czarny i czerwony...a no i brazowy tez, ale kurcze powoli sie na niego napalam...
Ostatnia edycja:
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
he he tak to jest z napalniem sie, jak juz sie napale to musze kupic. no i kupilam ten wozeczek, do tego fotelik samochodowy/ i na wozek oraz ten board dla starszej corci coby sobie podczas spacerow odpoczela przy wozio, no i jeszcze kupilam ten kosz Angelcare czy cus takiego na pampersy (mialam przy corci i bardzo sobie chwalilam). teraz czekam z niecierpliwoscia na wieelka paczke ...
A my chyba juto kupimy nsze cztery kołka mielimsy upatrzonych kilka aukcji na allegro na x-landera a nagle wszytskie poszły do góry o 500zł. Naszczescie dzis znalazłam jedna aukcji gdzie cena jest bardzo dobra wiec chyba nie bedziemy juz zwlekac i ryzykowac i kupimy tym bardziej ze x-lander daje 2 lata gwarancji
reklama
devi a który model i kolor wybraliście?
Do mnie dzisiaj dzwoni mój M. z pracy i mówi ,że kolega ma do sprzedania wózek 3 w 1. Jest podobno w super stanie, gondola w ogóle nie uzywana bo dziecko było chore po urodzeniu. Tylko jak zapytałam o firmę to oni nie wiedzą... Podobno czarno-zielony
Ach te chłopy
Do mnie dzisiaj dzwoni mój M. z pracy i mówi ,że kolega ma do sprzedania wózek 3 w 1. Jest podobno w super stanie, gondola w ogóle nie uzywana bo dziecko było chore po urodzeniu. Tylko jak zapytałam o firmę to oni nie wiedzą... Podobno czarno-zielony
Ach te chłopy
Podziel się: