reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

susumali bardzo mi się podoba, całkowicie mój typ, jeżeli jeszcze wymiary gondolki i siedziska są względne to ja byłabym jak najbardziej zaaa;) a są inne kolorki?

reklama
no wymiary nie sa podane, a jakie sa w porzasiu? bo przy corci nigdy nad ztym sie nie zastanawialam, kupowalam na wyglad i firme tylko hi hi

jest tylko czarny i czerwony...a no i brazowy tez, ale kurcze powoli sie na niego napalam...

Ostatnia edycja:
Tzn. średnio gondolki w wózkach mają ok 75cm długości (mniejszej nie bierz pod uwagę raczej), a siedzenie w spacerówce niecałe 50cm wysokości. Im więcej tym lepiej;) Okazja jak się patrzy:tak:

susmali, mi tez sie twoj wybór baardzo podoba,także w moim guscie. Baardzo fajowy:),a probowałaś go sobie w sklepie? dobrze sie prowadzi,podbija?

no na zywo go nie widzialam, nie wiem nawet czy tu sa, ale czytalam kilka bardzo pozytywnych opinii i tego sie trzymam

he he tak to jest z napalniem sie, jak juz sie napale to musze kupic. no i kupilam ten wozeczek, do tego fotelik samochodowy/ i na wozek oraz ten board dla starszej corci coby sobie podczas spacerow odpoczela przy wozio, no i jeszcze kupilam ten kosz Angelcare czy cus takiego na pampersy (mialam przy corci i bardzo sobie chwalilam). teraz czekam z niecierpliwoscia na wieelka paczke ...

SUSUMALI-ALE ZASZALAŁAŚ KOCHANA :-) w takim bąź razie czekamy na fotki jak już przyjdzie wielkaaaa pakaaa:-)

A my chyba juto kupimy nsze cztery kołka :D mielimsy upatrzonych kilka aukcji na allegro na x-landera a nagle wszytskie poszły do góry o 500zł. :szok: Naszczescie dzis znalazłam jedna aukcji gdzie cena jest bardzo dobra wiec chyba nie bedziemy juz zwlekac i ryzykowac i kupimy:) tym bardziej ze x-lander daje 2 lata gwarancji :)

reklama
devi a który model i kolor wybraliście?

Do mnie dzisiaj dzwoni mój M. z pracy i mówi ,że kolega ma do sprzedania wózek 3 w 1. Jest podobno w super stanie, gondola w ogóle nie uzywana bo dziecko było chore po urodzeniu. Tylko jak zapytałam o firmę to oni nie wiedzą... Podobno czarno-zielony:)
Ach te chłopy:)

Do góry