reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Marcelina, który kolor?
Mam nadzieję, że różowy:-D

nieeeeeeeeee :-D:-D:-D ten

2.jpg

reklama
dzięki !!! :-D
ale co jedno jedyne body? eee to pocieszę Cię- to się wszystko może zmienić :-D:-D
ja teraz ciuszkowo dopiero się rozwinę.. dostałam coś tam od koleżanki (nie ogarniam tego) teściowa jakieś wielkie śpiochy zapinane na plecach :cool2: wściekle różowe też nakupowała..ale to wszystko takie bez ładu i składu leży w worku bo nie mam szafy wciąż :wściekła/y: no ale już małż uprzedzony.. że dla niego godzina zero wybija w piątek jak wracam z pracy.. niech se zawczasu tyłek cebulą wysmaruje.. (swoją drogą co to daje? zawsze mnie ciekawiło hahahah )

No nie mogę z tobą..:-D:-D:-D co do cebuli to sama nie wiem, może któraś z forumowiczek pomoże;-)
Dosłownie mam jedno jedyne body, mam dostać stos ubranek bo moim bratanku, który urodził się w grudniu. Na razie nie kupuję, bo nie wiem co dostanę, a z własnego doświadczenia wiem, że na początek dużo ubranek nie trzeba.
Wklej fotkę tych wściekło różowych śpiochów pliz;-)

ładny! :-)

Ja mam tej samej firmy tylko inny kolor :-) (po córce) jestem z niego zadowolona!

Ostatnia edycja:
Szkoda, że nie ten..
Już wyobraziłam sobie Pindzię ubraną we wściekło różowe śpiochy i w tym wózku:-D
Oczywiście żartuję;-)

Załączniki

• m2.jpg
    m2.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 48
No nie mogę z tobą..:-D:-D:-D co do cebuli to sama nie wiem, może któraś z forumowiczek pomoże;-)
Dosłownie mam jedno jedyne body, mam dostać stos ubranek bo moim bratanku, który urodził się w grudniu. Na razie nie kupuję, bo nie wiem co dostanę, a z własnego doświadczenia wiem, że na początek dużo ubranek nie trzeba.
Wklej fotkę tych wściekło różowych śpiochów pliz;-)

ja ze sobą też :-D:-D zazwyczaj w poniedziałek siedzę nadęta jak smerf maruda a tu szajba od rana ? toć to szok !!
sama nie wiem, czy to ten wózek.. czy ostatni poniedziałek w pracy.. czy potwierdzenie od gina, że w dobrą stronę kombinuję z cesarką :cool2:
Szkoda, że nie ten..
Już wyobraziłam sobie Pindzię ubraną we wściekło różowe śpiochy i w tym wózku:-D
Oczywiście żartuję;-)
to nie żart, tak na serio będzie wyglądała Pindzia jak będzie wracała od teściowej-babci..:confused: ostatnio zrobiliśmy se niezłe jajca z niej hahahha byliśmy z Pepco z małżem i stanęliśmy przy skarpeciach i mąż dla jaj złapał za paka skarpeć ze spidermanem i się mnie pyta, może takie? a ja wyobrażając se Pindzie w białych rajstopkach, różowych lakierkach, różowej sukienusi i wstążeczkach we włosach mówię mu- a kup ! a co !
No i kupiliśmy :-D:-D:-D:-D:-D oczywiście małż się swojej mamie pochwalił, zaraz mmsa zrobił i wysłał- i od razu miał telefon hahaahahahhahahah

aaa zdjęcia Ci tych cukieraśnych kompletów zrobie, nie ma sprawy :-D

a o to własne doświadczenie jestem właśnie niestety biedniejsza.. muszę usiąść na spokojnie w domu, wypakować te reklamówki i pospisywać co ja tam w ogóle mam ...

Ja mam tej samej firmy tylko inny kolor :biggrin2: (po córce) jestem z niego zadowolona!

to tym bardziej się cieszę !

Cześć Dziewczyny! Jestem tu pierwszy raz, dzisiaj się zarejetrowałam. Chciałabym poradzić się Was w kwestii wózków ... Widzę, że jest tu mnóstwo odpowiedzi, ale same wiecie jak to jest z małym dzieckiem nie bardzo jest czas na to, żeby tyle tych postów przeczytać, dlatego proszę Was o opinie i sugestie na temat wózków spacerowych typu parasolki. Mamy wózek 3w1 i obecnie korzystamy z wersji spacerowej. Wszystko jest ok, wózek super tyle, że w bagażniku zajmuje za dużo miejsca, w sumie to zajmuje cały bagażnik... a zbliżają się wakacje i musi być też miejsce na bagaż! Poradźcie jakie wózki się sprawdzają na naszych nierównych chodniach,najlepiej z aortyzatorami, chciałabym, żeby ten wózek po złożeniu nie zajmował dużo miejsca, ale i też żeby dziecku było wygodnie. Dodam, że Mała ma obecnie 8 miesięcy, także musiałaby posłużyć nam na troche ta parasolka. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam

reklama
mamapatrycji- chyba z tym pytaniem powinnas uderzyc do mam ktore kupuja teraz parasolki np. do mam dziciaczkow urodzonych w sierpniu 2010, my jestemsy na etapie wyboru gondoli i w malej i lekkiej parasolce raczej nie pomozemy :)

Do góry