reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Tak liczę to mój koło grudnia będzie miał niecałe 5 miesięcy, więc jest nadzieja na przejechanie i stycznia:)
Oli wierzę , że wózek,, się spisuje i dobrze prowadzi-zresztą to był pierwszy wóz który wypróbowałam w sklepie i jestem na taaak, ale ja już nie mam szans na taki manewr jak Ty:-D
szuszu też nie wiem co Twój wybranek ma do mutsy:no:;-)

reklama
Dziewczyny jeśli chodzi o informacje o wymiarach gondoli XA to jest to informacja prosto od producenta więc pewna.
Też się obawiam, że zimą będziemy się przesiadać z gondoli na spacerówkę no ale cóż, damy radę ;) Spacerówka rozkłada się prawie na leżąco, a ponadto myślę, że nasze szkraby mogą równie dobrze same nas zmusić do przesiadki na spacerówkę bo będą już ciekawe świata i będą próbować siadać :) Zobaczymy już niebawem ;)

HEJ KOBITKI POMÓŻCIE-mam pytanko czy wiecie coś może na temat wózków
ABC DESIGN MAMBA z własnego doświadeczenia lub bliskiego otoczenia,bo bardzo nam się z mężulkiem spodobał ten wózeczek ,ale skubany ma koła piankowe i takie dość małe te przednie .Czytałam i rozmawiałam z babką telefonicznie która sprzedaje te wózki w innym mieście,że podobno to jeden z najlżejszych wózków i jest super w prowadzeniu i bardzo zwrotny ale wolałabym usłyszeć coś z pierwszej ręki może wy coś z własnej autopsji lub najbliższego otoczenia wiecie coś na ich temat-chcemy kupić ten model poniżej lecz z 2010 roku rózni się tylko tym ,że spacerówka ma przewagę koloru aqua a mniej brązowego pliiiiissssssssssss!!! Zastanawiamy sie właśnie nad tym lub nad Espiro GTX.
abcdesignmambarider2011_aquadarkbrown.jpg

Ostatnia edycja:
MAGGIE-NO BYŁAM :-D ALE TEN MI SIĘ CHYBA BARDZIEJ I MĘŻULKOWI PODOBA:-)-typowa baba w ciązy jestem zmieniam ciągle zdanie ;-)
Sama nie wiem już czy ten ABC DESIGN MAMBA czy Espiro GTX-MASAKRA!!!!!!!!!!!:szok:

Ostatnia edycja:
LANA o ile dobrze kojarze to już kiedyś też o tym wózku wspominałaś. Nie wiem jak z wymiarami, bo się nie wczytywałam, ale to co zauważyłam:
ESPIRO:
pompowane koła
dość ciężki
ładne kolorki
cena dość przyjemna
ABC:
super kosz na zakupy
wydaje mi się, że gondolka jest dość nisko zamontowana
koła, obawiałabym się, że będą trzeszczeć- jakoś takie wrażenie na mnie robią
spacerówka montowana tyłem i przodem- super!

Oby dwa ładnie się prezentują...

Ale to tylko moja wizualna opinia, żadnego nie widziałam na żywo. A Ty? Jeździłaś nimi?

KAROLAOLA-dzisiaj jeździłam abc desig ale innym modelem ale miał podobne kółka i jeżdziło się bardzo lekko byłam w szoku ,że koła piankowe i tak lekko jeżdził i był bardzo zwrotny,kierowało się jednym palcem :szok:.U mnie niestety nie ma w mieście w sklepie tych wózków jedynie mogą mi sprowadzić na zamówienie. Espiro GTX natomiast jeździł mój mąż w sklepie w Szczecinie i zgłupieliśmy doszczętnie nie wiemy który wybrać najlepiej byłoby usłyszeć kilka opini od osób posiadające takie wózeczki na temat ABC MAMBY jest mało opini na necie ale pozytywnych .Oba wózeczki są solidnie i naprawde ładnie dopracowane w sumie są dobrych firm ale jak w praktyce?
JEŻELI NIKT NIE PODZIELI SIĘ Z NAMI OPINIAMI TO CHYBA ZDAMY SIĘ NA PRZYPADEK I URZĄDZIMY LOSOWANIE I BĘDZIEMY CIĄGNĄĆ ZAPAŁKI :tak::-D

Ostatnia edycja:
Poczekaj jeszcze może któraś z dziewczyn wie coś o ABC. Zawsze to pocieszenie, że zastanawiasz się nad 2 wózkami, a nie całą masą:) A kiedy planujesz kupić?

reklama
jeśli zdecyduję się na ABC to tak na początku czerwca,bo ceny strasznie skaczą tego wózka i boję się ,że będę musiała dopłacać a jeśli espiro to na samym początku lipca,bo ich jest sporo na allegro i ceny jakoś nie windują w górę

Do góry