reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
to jest baby design sprint plus - ma tez spacerówke osobno montowaną i fotelik (ale mozna go tylko do spacerowki tak dziwnie montowac -to minus jest) wazy tylko 10 kg ma skretne kółka i jest super wygodny w prowadzeniu. Mam nadzieje ze sprawdzi sie na ulicy, Kosztowal 780 zl w sklepie a fotelik 160zl. (w tym samym kolorze). W sumie cena przewazyla bo ja nigdy nie mialam nowego wozka, zawsze uzywane i strasznie sie na ten napalilam jak w sklepie sobie go pooglądalam. Duzym minusem jest brak przekladanej rączki ale damy jakos rade :)

Pewnie,że dasz rade. Ja Natke woziłam w x landerze,tez była tyłem( tzn jak w spacerówce jexdziła,bo gondolka przodem do mnie) i jakoś to funkcjonowało u nas,takze spoko,nie martw sie takimi detalami:). Twoj za to jest super leciutki,a to tez baardzo istotna kwestia:).

właśnie ta waga dla mnie bardzo istotna bo wczesniej mialam taki mocnio ciężki wózek ze znoszenie go z drugiego pietra to byl horor, a na dodatek nie mial skretnych kółek wiec ciezko bylo nim sterowac. A cena tez atrakcyjna jak na nowy wozek :)

$(KGrHqQOKjIE1ufLO4dwBNlNF)v2Jw~~_12.jpg$(KGrHqUOKjUE1m-uEGZ5BNlNDvBpOQ~~_12.jpgHej dziewczyny :))

Kiedys bylam na Marcowkach 2010 :)

Mam do sprzedania wüzek
BUGABOO FROG $(KGrHqIOKiQE1U((QmcSBNlNDrz2OQ~~_12.jpgczerwony kompletny !Super stan
Od 21.07 jestem w Polsce wtedy przesylka tansza :)

Zainteresowane wiecej Informacji
ikka@live.de i podam Tel :)

$(KGrHqEOKoYE10FSzBK+BNlND2BJ)w~~_1.jpg

MAM DUZO UBRANEK DLA DZIEWCZYNKI
BURBERRY
STEIFF
ZARA
TOMMY HILFIGER
RALPH LAUREN

CENY DO UTARGOWANIA :)

Wszystkiego dobrego

Ewa ,Lena super wózki :))
a co do trójkołowca sama sie przekonałam ze zaden ze skrętnymi kołami nie jest tak zwrotny jak 3- kołowiec ;) miałam kiedyś jeepa spacerówkę dla małego ...rewelacja był :)

u mnie juz tez mało miejsca...ciągle szukam dobrego mijesca na ustawienie łózeczka ( moja mania przestawiania mebli nie ustąpiła mimo wielkiego brzucha :szok::-D)

torbe do szpitala juz chyba 10 raz przepakowuje .... i sama nie wiem co w nią spakować :-D:-D:-D

reklama
Gabina -popieram w 100% ja miałam przed zakupem swojego BEBE CONFORT 3 kołowego obiekcje typu,że jest mało stabilny i może wywrotny nic mylnego jest bardzo stabilnyi super wyważony i nawet jak macham nim na boki nie chce się wywrócić:-D a jest tak zwrotny,że moja 11 letnia córa prowadzi go po chacie 1 palcem kręci się w koło własnej osi w prowadzeniu bajka nie żałuje nawet w 1%,że się na niego zdecydowaliśmy:tak:

Do góry