reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
to jest baby design sprint plus - ma tez spacerówke osobno montowaną i fotelik (ale mozna go tylko do spacerowki tak dziwnie montowac -to minus jest) wazy tylko 10 kg ma skretne kółka i jest super wygodny w prowadzeniu. Mam nadzieje ze sprawdzi sie na ulicy, Kosztowal 780 zl w sklepie a fotelik 160zl. (w tym samym kolorze). W sumie cena przewazyla bo ja nigdy nie mialam nowego wozka, zawsze uzywane i strasznie sie na ten napalilam jak w sklepie sobie go pooglądalam. Duzym minusem jest brak przekladanej rączki ale damy jakos rade :)

Pewnie,że dasz rade. Ja Natke woziłam w x landerze,tez była tyłem( tzn jak w spacerówce jexdziła,bo gondolka przodem do mnie) i jakoś to funkcjonowało u nas,takze spoko,nie martw sie takimi detalami:). Twoj za to jest super leciutki,a to tez baardzo istotna kwestia:).

właśnie ta waga dla mnie bardzo istotna bo wczesniej mialam taki mocnio ciężki wózek ze znoszenie go z drugiego pietra to byl horor, a na dodatek nie mial skretnych kółek wiec ciezko bylo nim sterowac. A cena tez atrakcyjna jak na nowy wozek :)

$(KGrHqQOKjIE1ufLO4dwBNlNF)v2Jw~~_12.jpg$(KGrHqUOKjUE1m-uEGZ5BNlNDvBpOQ~~_12.jpgHej dziewczyny :))

Kiedys bylam na Marcowkach 2010 :)

Mam do sprzedania wüzek
BUGABOO FROG $(KGrHqIOKiQE1U((QmcSBNlNDrz2OQ~~_12.jpgczerwony kompletny !Super stan
Od 21.07 jestem w Polsce wtedy przesylka tansza :)

Zainteresowane wiecej Informacji
ikka@live.de i podam Tel :)

$(KGrHqEOKoYE10FSzBK+BNlND2BJ)w~~_1.jpg

MAM DUZO UBRANEK DLA DZIEWCZYNKI
BURBERRY
STEIFF
ZARA
TOMMY HILFIGER
RALPH LAUREN

CENY DO UTARGOWANIA :)

Wszystkiego dobrego

Ewa ,Lena super wózki :))
a co do trójkołowca sama sie przekonałam ze zaden ze skrętnymi kołami nie jest tak zwrotny jak 3- kołowiec ;) miałam kiedyś jeepa spacerówkę dla małego ...rewelacja był :)

u mnie juz tez mało miejsca...ciągle szukam dobrego mijesca na ustawienie łózeczka ( moja mania przestawiania mebli nie ustąpiła mimo wielkiego brzucha :szok::-D)

torbe do szpitala juz chyba 10 raz przepakowuje .... i sama nie wiem co w nią spakować :-D:-D:-D

reklama
Gabina -popieram w 100% ja miałam przed zakupem swojego BEBE CONFORT 3 kołowego obiekcje typu,że jest mało stabilny i może wywrotny nic mylnego jest bardzo stabilnyi super wyważony i nawet jak macham nim na boki nie chce się wywrócić:-D a jest tak zwrotny,że moja 11 letnia córa prowadzi go po chacie 1 palcem kręci się w koło własnej osi w prowadzeniu bajka nie żałuje nawet w 1%,że się na niego zdecydowaliśmy:tak:

Do góry