reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Lana a już myślałam, że naprawdę nam urodziłaś...:-D Wózeczek bardzo fajnie się prezentuje, no i najwazniejsze, że taka zadowolona z niego jesteś :-D

reklama
Lana widzisz, aż nie mogłam w nocy spać :-D, musiałam wejść i zobaczyć czy mi głowy nie urwiesz za mój głos :-D
Cieszę się bardzo, że jesteś zadowolona, oby się sprawował jak najlepiej.

Ja jutro śmigam po mój do piwnicy, trzeba go porządnie wyszorować :-)

dzięki dziewczynki :-)
malamii-teraz już przynajmniej w tym temacie będziecie miały zemną spokój :-)
Oli.B-GDZIE TAM MAM CI GŁOWĘ URYWAĆ BUZIAKI CI ZASYŁAM :laugh2:
Tonya-też się obawiałam porodu z nadmiaru emocji ale całe szczęście ,że emocje podzielone na 2 dni bo łóżeczko wczoraj nie przyszło razem z wózkiem ma przyjść dzisiaj .Nie wiem jak by sie to skończyło gdybym jeszcze dostała łóżeczko -chyba porodówką:-D

hehehe
LANA-super wózio a jakiej to firmy ? fajnie że masz już z głowy heheh tyle miesięcy

no ja też muszę wyciągnąć z piwnicy i wyprać ale chyba nie dzisiaj bo czuję się jakbym stado byków przeszła:-D:-D

hehehe
LANA-super wózio a jakiej to firmy ? fajnie że masz już z głowy heheh tyle miesięcy

no ja też muszę wyciągnąć z piwnicy i wyprać ale chyba nie dzisiaj bo czuję się jakbym stado byków przeszła:-D:-D
cokies-wózeczek jest firmy francuskiej BEBE CONFORT model wózeczka to HIGH TREK

to nasza bryka :)
20110705344.jpg20110705342.jpg
JAGODOWE leciutkie cudeńko :) Niko juz wsadzil lale i ja wozi po domku :)

reklama
Do góry