reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
bardzo fajny wozeczek AGULALULA!

LANA spokojnie bo wiesz jak to moze sie skonczyc.......:cool2:;-)
kurcze ja tez mam w poniedzialek dostac czesc przesylki- laktator, posciel no i hustaweczke dla synalka.

KOCHANE PRZYJECHAŁ DZIŚ MÓJ WÓZECZEK :-D nie nie nie urodzłam z emocji :-)ale mało brakowało :-D.Wózek jest wypasiony jednak co firma to firma ,zdjęcia nieodzwierciedlają wyglądu wózeczka w realu wygląda o 100%lepiej.Ma system amortyzacji podwozia w mieście i w terenie np.w lesie jakieś tam werdepy i nierówności,USTAWIA SIĘ TO SAMEMU RĘCZNIE.Spacerówka jest tak wyprofilowana ,że bajka .W rączce ma hamulec przedniego koła i regulację koło prosto ,lub obrotowe nie trzeba się schylać do koła i brudzić rąk aby to wszystko ustawić koła ,gondole, spacerówkę i fotelik montuje się jednym kliknięciem tak wszystko lekko wchodzi ,że moja 11 letnia córa sama wszystko zmontowała ,jest super lekki a wózek dosłownie płynie a nie jeździ można go prowadzić jednym palecem.Torba wypasiona na maxa teraz się nie dziwię ,że koszt samej torby to 240 zł. Ma ful różnych przegródek i kieszonek ,przewijak i dodatkowo torebeczkę termoizolacyjną na butle,jest nawet przegródka na zamek na smoczek :-).Fotelik który wcześniej kupiliśmy tej samej firmy pasi jak ta lala.Spacerówka obracana w 2 kierunkach i można ją rózwnież rozłożyć całkowicie na płasko.Buda jest tak głęboka ,że można ją nasunąć prawie po kolana dziecka ,nie potrzeba parasolki.W komplecie była folia -pierwszy raz taką widzę wszędzie logo firmy z jednej strony na spacerówkę z otwieranym na rzepy okienkiem i siateczką ,obraca się i z drugiej mańki folia pasuje na gondolkę również jest kolejne okienko.Gondolka wydaje się wizualnie mała ale po zmierzeniu ma wewnątrz 70cm. a nawet 72cm.gdy dobrze upcha się te puszyste wyściółki gondolki. Gondola tak jak fotelik ma specjalną cyrkulację powietrza aby dziecko sie nie pociło.Można rózwnież gondolęzamontować w samochodzie i używać zamiast fotelika są do tego spacjalne pasy w komplecie,a i gondola ma funkcję kołyski. To się nachwaliłam swojego wózia a teraz fotki ale na fotkach nie jest taki super lepiej w realu :-).TAK SIĘ CIESZĘ ,ŻE SIĘ NA NIEGO ZDECYDOWALIŚMY ,ŻE SZOK :-D
DSC01165.jpgDSC01166.jpgDSC01167.jpgDSC01169.jpg
DSC01170.jpgDSC01171.jpg

Załączniki

• DSC01168.jpg
    DSC01168.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
lana gratuluje trafnego wyboru :) rzeczywiście reklamę zrobiłaś lepszą niż w opisie na różnych stronach heheh

ja też zakupiłam wózek, jak tylko przyjdzie to też wstawię foteczki i się pochwale :)

Do góry