reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Agulalula bardzo fajny ten wózeczek dla Agatki :-)
LANA to zaciskaj te nogi w poniedziałek zaciskaj ;-)
LANA to zaciskaj te nogi w poniedziałek zaciskaj ;-)
mlodam
mama Oleńki
Agulalula fajowy :-)
Lana gratki podjęcia tak ważnej decyzji ;-)
Lana gratki podjęcia tak ważnej decyzji ;-)
LANA
Fanka BB :)
KOCHANE PRZYJECHAŁ DZIŚ MÓJ WÓZECZEK nie nie nie urodzłam z emocji :-)ale mało brakowało .Wózek jest wypasiony jednak co firma to firma ,zdjęcia nieodzwierciedlają wyglądu wózeczka w realu wygląda o 100%lepiej.Ma system amortyzacji podwozia w mieście i w terenie np.w lesie jakieś tam werdepy i nierówności,USTAWIA SIĘ TO SAMEMU RĘCZNIE.Spacerówka jest tak wyprofilowana ,że bajka .W rączce ma hamulec przedniego koła i regulację koło prosto ,lub obrotowe nie trzeba się schylać do koła i brudzić rąk aby to wszystko ustawić koła ,gondole, spacerówkę i fotelik montuje się jednym kliknięciem tak wszystko lekko wchodzi ,że moja 11 letnia córa sama wszystko zmontowała ,jest super lekki a wózek dosłownie płynie a nie jeździ można go prowadzić jednym palecem.Torba wypasiona na maxa teraz się nie dziwię ,że koszt samej torby to 240 zł. Ma ful różnych przegródek i kieszonek ,przewijak i dodatkowo torebeczkę termoizolacyjną na butle,jest nawet przegródka na zamek na smoczek :-).Fotelik który wcześniej kupiliśmy tej samej firmy pasi jak ta lala.Spacerówka obracana w 2 kierunkach i można ją rózwnież rozłożyć całkowicie na płasko.Buda jest tak głęboka ,że można ją nasunąć prawie po kolana dziecka ,nie potrzeba parasolki.W komplecie była folia -pierwszy raz taką widzę wszędzie logo firmy z jednej strony na spacerówkę z otwieranym na rzepy okienkiem i siateczką ,obraca się i z drugiej mańki folia pasuje na gondolkę również jest kolejne okienko.Gondolka wydaje się wizualnie mała ale po zmierzeniu ma wewnątrz 70cm. a nawet 72cm.gdy dobrze upcha się te puszyste wyściółki gondolki. Gondola tak jak fotelik ma specjalną cyrkulację powietrza aby dziecko sie nie pociło.Można rózwnież gondolęzamontować w samochodzie i używać zamiast fotelika są do tego spacjalne pasy w komplecie,a i gondola ma funkcję kołyski. To się nachwaliłam swojego wózia a teraz fotki ale na fotkach nie jest taki super lepiej w realu :-).TAK SIĘ CIESZĘ ,ŻE SIĘ NA NIEGO ZDECYDOWALIŚMY ,ŻE SZOK
Załączniki
T
taycia
Gość
LANA - wózeczek świetnie się prezentuje! :-)
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
lana gratuluje trafnego wyboru rzeczywiście reklamę zrobiłaś lepszą niż w opisie na różnych stronach heheh
ja też zakupiłam wózek, jak tylko przyjdzie to też wstawię foteczki i się pochwale
ja też zakupiłam wózek, jak tylko przyjdzie to też wstawię foteczki i się pochwale
Podziel się: