reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
bardzo fajny wozeczek AGULALULA!

LANA spokojnie bo wiesz jak to moze sie skonczyc.......:cool2:;-)
kurcze ja tez mam w poniedzialek dostac czesc przesylki- laktator, posciel no i hustaweczke dla synalka.

KOCHANE PRZYJECHAŁ DZIŚ MÓJ WÓZECZEK :-D nie nie nie urodzłam z emocji :-)ale mało brakowało :-D.Wózek jest wypasiony jednak co firma to firma ,zdjęcia nieodzwierciedlają wyglądu wózeczka w realu wygląda o 100%lepiej.Ma system amortyzacji podwozia w mieście i w terenie np.w lesie jakieś tam werdepy i nierówności,USTAWIA SIĘ TO SAMEMU RĘCZNIE.Spacerówka jest tak wyprofilowana ,że bajka .W rączce ma hamulec przedniego koła i regulację koło prosto ,lub obrotowe nie trzeba się schylać do koła i brudzić rąk aby to wszystko ustawić koła ,gondole, spacerówkę i fotelik montuje się jednym kliknięciem tak wszystko lekko wchodzi ,że moja 11 letnia córa sama wszystko zmontowała ,jest super lekki a wózek dosłownie płynie a nie jeździ można go prowadzić jednym palecem.Torba wypasiona na maxa teraz się nie dziwię ,że koszt samej torby to 240 zł. Ma ful różnych przegródek i kieszonek ,przewijak i dodatkowo torebeczkę termoizolacyjną na butle,jest nawet przegródka na zamek na smoczek :-).Fotelik który wcześniej kupiliśmy tej samej firmy pasi jak ta lala.Spacerówka obracana w 2 kierunkach i można ją rózwnież rozłożyć całkowicie na płasko.Buda jest tak głęboka ,że można ją nasunąć prawie po kolana dziecka ,nie potrzeba parasolki.W komplecie była folia -pierwszy raz taką widzę wszędzie logo firmy z jednej strony na spacerówkę z otwieranym na rzepy okienkiem i siateczką ,obraca się i z drugiej mańki folia pasuje na gondolkę również jest kolejne okienko.Gondolka wydaje się wizualnie mała ale po zmierzeniu ma wewnątrz 70cm. a nawet 72cm.gdy dobrze upcha się te puszyste wyściółki gondolki. Gondola tak jak fotelik ma specjalną cyrkulację powietrza aby dziecko sie nie pociło.Można rózwnież gondolęzamontować w samochodzie i używać zamiast fotelika są do tego spacjalne pasy w komplecie,a i gondola ma funkcję kołyski. To się nachwaliłam swojego wózia a teraz fotki ale na fotkach nie jest taki super lepiej w realu :-).TAK SIĘ CIESZĘ ,ŻE SIĘ NA NIEGO ZDECYDOWALIŚMY ,ŻE SZOK :-D
DSC01165.jpgDSC01166.jpgDSC01167.jpgDSC01169.jpg
DSC01170.jpgDSC01171.jpg

Załączniki

• DSC01168.jpg
    DSC01168.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 66
reklama
lana gratuluje trafnego wyboru :) rzeczywiście reklamę zrobiłaś lepszą niż w opisie na różnych stronach heheh

ja też zakupiłam wózek, jak tylko przyjdzie to też wstawię foteczki i się pochwale :)

Do góry