reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Ciężko ten wózek gdziekolwiek zlokalizować jest, ale firma bardzo dobra. No chyba nie zrobili by tak bezmyślnej spacerówki, żeby się dziecko nie mieściło;-)Chociaż to różnie bywa:-) A Ty Maggie Mutsy bierzesz;-)?

dziewczyny co sądzicie o tym wózku?
Espiro Atlantic - Tosia.pl kolor zielony.
to jest własnie ten wózek, który ma znajomy do sprzedania. Ale jakoś średnio do mnie przemawia:(

maggie78 jak dla mnie albo ma tak dziwne proporcje albo tak fatalnie zostało wykonane zdjęcie. Jak masz już upatrzony Mutsy to coś czuję że ciężko już będzie znaleźć jakiś wózek który się spodoba :D Przynajmniej ja tak mam jak już sobie coś upatrzę to nie ma opcji żebym nie kupiła :)

Ostatnia edycja:
No ja się napaliłam na tego mutsy... ale raczej będę szukać coś używanego. Jeszcze jest troszkę czasu więc może trafię na jakąś fajną okazję. I w sumie fotelik i gondolkę już mam bo koleżanka ma taki wózek i powiedziała,że mi te 2 rzeczy da.

Czy mozecie zerknąć na ten wózek?? Siedzi mi w glowie od 2 m-cy i zakochałam sie w nim ale potrzebuje kilku opinii dotyczacych wygladu i funkcjonalnosci bo ja sie nie znam.... Moja ocena jest subiektywna a co Wy myslicie?? To jest uzywany ale mi chodzi o nowy. Sprawdzalam juz koszt to 300 funtow wiec ok bo zamierzalam nie przekraczac 1500zl. Czy ktoras z Was sie juz z nim spotkala?? Jestem niska i ta opcja z fotelikiem w lecie jest rewelka bo nie moge miec masywnego wozka... WÓZEK WIELOFUNKCYJNY MOTHERCARE 3 W JEDNYM! (1457515952) - Aukcje internetowe Allegro

No ja się napaliłam na tego mutsy... ale raczej będę szukać coś używanego. Jeszcze jest troszkę czasu więc może trafię na jakąś fajną okazję. I w sumie fotelik i gondolkę już mam bo koleżanka ma taki wózek i powiedziała,że mi te 2 rzeczy da.
Ja tez sie napaliłam na mutsa.A widziałas moze je na zywo??...jaki model ci sie podoba ...bo ja chce tego 4rider ale jeszcze go nie widzialam dopiero w czerwcu bede w polsce.Naprawde jest taki fajny???

Ja tez sie napaliłam na mutsa.A widziałas moze je na zywo??...jaki model ci sie podoba ...bo ja chce tego 4rider ale jeszcze go nie widzialam dopiero w czerwcu bede w polsce.Naprawde jest taki fajny???

widziałam, są naprawdę ładne:) ja chcę 4rider lub Urban rider. wiem,że to jest najmniej ważne ale kolory mają naprawdę ładne i takie żywe.

reklama
Do góry