reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
A ja mam jakiegoś Bogusia ;) Na razie dobrze się sprawdza na zaśnieżonych i oblodzonych chodnikach. No pomijając dzisiejszy dzień, bo dzisiaj to bez łopaty ani rusz ;). Jest to wózek wielofunkcyjny czyli teoretycznie spacerówka też. Jak to wyjdzie w praniu to się okaże, bo jak na razie służy jako gondola.

Teddy, ja zrozumiałam, jak długo wozić w spcerówce dużej czyt. wielofunkcyjnej, bo byc może Mati potem chce przejść na parasolkę. ale nie jestem pewna, czy właśnie o to chłodzi?

a ja zrozumialam tak, ze w spacerowce wielofunkcyjnej juz bez gondoli czy wkladki dla niemowlaka... ;)

Malgosia dokladnie tak jak mowisz. Czy spacerowka wozka wielofunkcyjnego wystarcza w zupelnosci czy jednak po jakims czasie trzeba przejsc na parasolke? Bo mi sie wydaje, ze ta spacerowka z wielofunkcyjnego jakas skapa jest w sensie - mala i nie wiem czy wystarzczy do konca czy trzeba bedzie zmienic na parasolke. Zrozumiano? ;)

malgos, a czemu allegro a nie zippy? bo ja do zippy juz sie przekonalam... ::) a allegro jednak cenowo ciekawe... te pozostale odpadaja - cena niefajna

Ida pisze:
Kasiek, mi tez sie ten Hauck podoba, a ty jestes z niego zadowolona? I Ile wazy? I czy sobie daje rade w zimie?
Ida, mój Hauck waży około 12 kg.Ma amortyzatory na tylne koła, które nieciągną się w dól, dlatego bez problemu go mogę wnieść nawet z Nadią w środku (mieszkamy na 1 piętrze).Ale opatentowałam zjeżdżanie i podjeżdżanie schodek po schodku.
Muszę przyznać, że wózek jest dobrze wykonany. Podnóżek się reguluje, oparcie tez i mozna siedzisko zakładać face to face lub przodem do kierunku jazdy. Ja jestem zadowolona.

reklama
Do góry