reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

Przy tym i'coo też nic nie było, ale doszperałam się do instrukcji obsługi, którą znalazłam na stronie producenta i tam było że max obciążenie wózka 15kg!! A wózek sam więcej waży ... jest cięższy od Mutsiaka i to wyczuwalnie :(

reklama
Kasik dzieki za odpwoiedz, a kolo przednie jest skretne? A jak tak to nie przeszkadza? Po tej zimie mam juz tak dosc mojego Deltiam, ze nie moge sie doczekac jak przesidziemy sie na cos wygodnieszego ;D

norma europejska dla wozkow jest 0-3 lata, z gorna granica wagi 16-20 kg...
jesli producent nie podaje zadnych informacji, to znaczy, ze wozek te norme spelnia... a jesli nie spelnia, to musza byc podane parametry... dlatego w niektorych sa wyszczegolnione, a w innych nie...

Ida pisze:
Kasik dzieki za odpwoiedz, a kolo przednie jest skretne? A jak tak to nie przeszkadza? Po tej zimie mam juz tak dosc mojego Deltiam, ze nie moge sie doczekac jak przesidziemy sie na cos wygodnieszego ;D
Ida, moj nie ma skrętnego przedniego koła, skrętne powoduje, ze jest mało stabilny-takie słyszałam opinie. No i chyba logicznie.

Doxa i jak? Na co się zdecydowałaś? :laugh:

Ja chcę wyciągnąć Andrzeja aby zobaczył Traxxa i Mutsy. Skłaniam się ku Mutsy ale...Tyle że mi chłop numer wykręcił i przyjeżdza dopiero albo w sobotę wieczorem albo w niedzielę. Zabiję go!!!! Ja już prawie kasę wyciągam a ten co....

Syla, kasę schowaj, będziesz miała na coś innego ;) Skoro chłopa nie ma i przyjeżdża póxno to wiesz, coś za coś :)

Syla mężuś teraz ma sesję, nie chcę mu głowy zawracać ... zima pełną gębą ... to i spacerówki jeszcze nie kupuję ;)

reklama
Do góry