reklama
Teddy
Październikowa mać
norma europejska dla wozkow jest 0-3 lata, z gorna granica wagi 16-20 kg...
jesli producent nie podaje zadnych informacji, to znaczy, ze wozek te norme spelnia... a jesli nie spelnia, to musza byc podane parametry... dlatego w niektorych sa wyszczegolnione, a w innych nie...
jesli producent nie podaje zadnych informacji, to znaczy, ze wozek te norme spelnia... a jesli nie spelnia, to musza byc podane parametry... dlatego w niektorych sa wyszczegolnione, a w innych nie...
Ida, moj nie ma skrętnego przedniego koła, skrętne powoduje, ze jest mało stabilny-takie słyszałam opinie. No i chyba logicznie.Ida pisze:Kasik dzieki za odpwoiedz, a kolo przednie jest skretne? A jak tak to nie przeszkadza? Po tej zimie mam juz tak dosc mojego Deltiam, ze nie moge sie doczekac jak przesidziemy sie na cos wygodnieszego ;D
*syla*
kobieta pracująca...
Doxa i jak? Na co się zdecydowałaś? :laugh:
Ja chcę wyciągnąć Andrzeja aby zobaczył Traxxa i Mutsy. Skłaniam się ku Mutsy ale...Tyle że mi chłop numer wykręcił i przyjeżdza dopiero albo w sobotę wieczorem albo w niedzielę. Zabiję go!!!! Ja już prawie kasę wyciągam a ten co....
Ja chcę wyciągnąć Andrzeja aby zobaczył Traxxa i Mutsy. Skłaniam się ku Mutsy ale...Tyle że mi chłop numer wykręcił i przyjeżdza dopiero albo w sobotę wieczorem albo w niedzielę. Zabiję go!!!! Ja już prawie kasę wyciągam a ten co....
reklama
Podziel się: