reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

Kasiek, mi tez sie ten Hauck podoba, a ty jestes z niego zadowolona? I Ile wazy? I czy sobie daje rade w zimie?

reklama
A ja przeklinam Bebe Confort...owszem piękny, wygodny no i bardzo nam służy ta gondola z pasami jako fotelik ale...jeden minus sam wózek waży 16kg (stelaż+gondola) +dziecko i to wszystko  na 3 piętro to koszmar!!!

karen wszystkie wózki z pompowanymi kołami są ciężkie. coś za coś. nie słyszałam o takim wózku, żebt ważył mniej niż 13 kg. to jest chyba najlżejszy z tych pompowanych. plastikowe spacerówki bez pompowanych kół i mechanizmów są juą od 6 kg, ale te przyzwoite, na których warto powiesić oko, też mają ok. 8 - 9 kg.

Masz rację tylko wynoszenie tego wózka jest tragiczne...gdybym to wcześniej wzieła pod uwagę to chyba bym go nie kupiła...no trudno...już nie mogę doczekać się wiosny...i lekkiej spacerówki!

ja nie mogę doczekać się wiosny, bo mnie szlag trafia z tym ubieraniem i patuleniem się na te chłody ::)

Ja też czekam na wiosnę jak na zbawienie, bo teraz przy takiej pogodzie (przy najmniej u nas) to nie ma wogóle mowy o spacerach :(

Ja mam obecnie bebe confort gondola, fotelik i spacerowke i wlasnie o ta spacerowke chce zapytac, orientujecie sie do ilu m-cy dziecko mozna wozic w takiej spacerowce wozka wielofunkcyjnego?

u nas, to najpierw trzeba znależć zajęcia dla Yasia, potem szybko się ubrać do końca we wszystki katany, uszykować wszystko do ubranai dla Yasia, czapka i rękawiczki na końcu i szybki start do garażu. Wtedy tylko trochę mi pot po tyłku leci, Yaś tylko 1 minutę drze się ;)
gorzej gdy wychodzimy całą rodziną. wtedy to u nas jest rodzina adamsów ;D
byle do wiosny

Mati,
ja chyba nie rozumiem Twojego pytania. możesz jeszcze raz spróbować, ale do mnie trzeba dużymi literami ;)

reklama
ja nie kupowałam spacerówki do mojego stelaża bo mam trophy 4 on jest olbrzymi i ciężki nie chcę takiej wielgachnej i mało wygodnej spacerówki na wiosnę mam już Inglesinę Max i ona jest super!

Do góry