reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

mam jeszszce jeden - Małgosia długo na tej spacerówce nie pociągnie, o jakims alegro pisała, jak Ją znam to najdalej za miesiąc Jasia do tamtego kolejnego przesadzi, dla Ciebie zostanie spacerówka Małgosina. Mówię Ci, Ty nie kupuj tego wózka, bo to bez sensu, jeszcze troszkę pochodzisz z metalowym i luzik, ;D ;D ;D

reklama
Magdusiek Ty to niezła kombinatorka jesteś ;D Ale obawiam się, że Małgosia ze swojego "rojs-rojsa" tak szybko nie zrezygnuje :(

... tym bardziej, że Doxa wczoraj bardzo przekonującouświadamiała Małgonię, że owa spacerówka allegro, to fanaberie, a rojs - rojs to wózek na lata, na wertepy na słońce, na deszcz... ;D

mi sie wydaje, ze jak Janio dobije do dychy, to allegro przestanie byc fanaberia... ;)

Myslę Małgosiu, że choćby nie wiem jak Doxa i inni się starali to i tak zrobisz swoje ;) Jak ja mam fanaberie rózne to nikt i nic mnie nie przekona :laugh:

Doxa, no kombinator to jest określenie Kamila na mnie. Skąd wiesz? ;)

Misio,
Jasio dobije do dychy, jeszcze tej wiosny, ale ja nie muszę dylać z wózkiem pod pachą, więc się specjalnie nie martwię.
Doxa ma rację, że poza spacerkiem po centrum handlowym z Wami i ewentualnym wypadem na łikend do Poznania to nie mam gdzie jeździć allegro. Bo my terenowcy jesteśmy.
Jka o czywiście mnie najdzie to też nie ustąpię, bo ja ztych głupich wołow i nic mi się nie wytłumacxzy, potem jest płacz. ale swoja skóra to swoja skóra. Muszę się przekonać ;D

obys nie musiala dylac z Jasiem na rekach i wozkiem pchanym brzuchem.... ::)

przepraszam, ale jak misio zly, to sie czepia glupot.... ::)

na to odpowiem tak:
to wolę dylac z Jachem na rękach i pchac brzuchem mutsy, bo nic nie jeździ lepiej, łatwiej i prościej

reklama
acha, Jachu (stary), po 5 miesiącach uzytkowania i przesadzenia dziecka do spacerówki,odkrył, iż gondola ma chyba regulowaną wysokość (można posadzić dziecko w środku) ::)

Do góry