reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
:laugh: :laugh:
Doxa
malgosia_76 pisze:Doxa, wszystko fajnie, ale czy dobrze się składa i do bagażnika wejdzie, co z przekładaną rączką, a podnóżek?? acha i z regulacją oparcia coś nie tak, ale opcja dla drugiego starszego dziecka mi się podoba, chyba żadny takiej nie ma ;D
Kochana, taka specjaliska a nie wiesz, że wcale nie jest istotne czy podnóżek i oparcie są regulowane, natomiast najważniejsze jest czy dziecko może wygodnie leżeć/spać i siedzieć! Otóż w "moim wózku" może sobie leżeć na płasko, przodem i tyłem do kierunku jazdy, nóżki nie zwisają ... po prostu git! Siedzieć to samo! A jak ma ochotę to nawet na podwyższeniu patrząc na mamusię
Poza tym ile miejsca na zakupy! No i skrętne wszystkie cztery koła ;D
malgosia_76 pisze:magdusiek pisze:Małgosiu - do Twojego samochodu pewnie wejdzie
hmmm, też przawda ;D ale to mój nie Doxy ;D
na zamianę się nie piszę ;D
Zamiana, nie wchodzi w grę! Ale kochana na spacerki po parku to chyba przyjedziesz po koleżankę swoją megapakowną bryką?? A na spacerki po centrach handlowych dojadę sama :laugh: :laugh: :laugh:
malgosia_76
... pomyślimy zobaczymy ;D
Doxaaaa,
a Jachu założył dziś spacerówkę ;D. I co? Kiedy wpadniesz? Uprzedzam, że z bakcylami nie wpuszczam do chaty, Mile widziani tylko Ty i Olik. Reszta zostaje w Markach!!!
Doxaaaa,
a Jachu założył dziś spacerówkę ;D. I co? Kiedy wpadniesz? Uprzedzam, że z bakcylami nie wpuszczam do chaty, Mile widziani tylko Ty i Olik. Reszta zostaje w Markach!!!
reklama
malgosia_76
Do spacerówki trzeba sie przyzwyczaić, zdecydowanie mniej zgrabna od gondolki, troszkę niższa i dużo większa. Insza inszość :laugh:
spacerek krótki, bo ściana śniegu nas zaskoczyła, a do spacerówki nie mam folii, muszę kupić
spacerek krótki, bo ściana śniegu nas zaskoczyła, a do spacerówki nie mam folii, muszę kupić
Podziel się: