reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

anna,
opisz co i jak, ale jak dla blondynki
bo juz nie mogę sie doczekać mojego meża. miałam cichą nadzieję, że to jednak regulacja :(

reklama
Te dwie dźwignie umożliwiają złożenie gondoli rzezem ze stelażem bez konieczności zdejmowania gondoli z ramy wózka. Zasada działania jest prost:
Żeby złożyć wózek bez gondoli w uchwytach - to sama wiesz co robić. Następny krok to zwolnienie dźwigni dzięki czemu gondolka staje się uchylna co w efekcie umożliwia jej bezpieczne ułożenie na koszu na zakupy. Zaznaczam jednak, że złożenie wózka z gondolą przyczepioną w uchwytach mocyjących tak naprawdę nie sprawia, że wózek zajmuje mniej miejsca. Jedyna kożyść z tego jest taka, że po prostu gdy masz duży bagażnik w samochodzi najlepiej KOMBI, to wwczas taki wózek mieści się w nim wraz z gondolą i nie musisz przy jego rozkładaniu celować gondolą w uchwytu mocujące.

a juz miałam nadzieję :(
jakby nie mogli za tą kasę czegoś takiego wymyślić. proste gondole mają takie funkcje a to holenderskie badziweie nie :(

hmmm to chyba jednak "to holenderskie cacko" jest badziewiem ;) :laugh: ... i co ja biedna teraz kupię ... Oli pewnie już do szkoły pójdzie a ja dalej będę myśleć ;)

Doxa, Oli do szkoły nie pójdzie tylko pojedzie - swoją ulubioną spacerówką zelazną. Ty się rozejrzyj gdzie takie wózki można kupić ;)

Magdusiek jak to gdzie? Pod każdym hipermarketem za jedyne 1zł, 2zł lub 5zł lub żetonik :laugh: A czasem trafiają się za darmoszkę np. pod Ikeą, tam są taaaakie duże i za darmo ;)

reklama
Teddy,
Ty pamietaj z której strony Warszafki jest Doxa. Tam się za pieniązki nic nie nabywa. Tam się "pożycza"
Także Doxa wie, co pisze.
Nie denerwuj JEJ, bo ma sprawdzonych sąsiadów

Do góry