reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
Doxa pisze:
*syla* pisze:
ja tak z innej beczki.
Doxa, bo Ty również jesteś na etapie "zastanawiania" się nad wózkiem Mutsy. Wczoraj po drodze do Pruszkowa wstąpiłam do jednego sklepu z wózkami. Nie mieli akurat na stanie ale powiedzieli że mogą ściągnąć jaki kolor sobie stryjenka życzy. Cena 1740. To chyba niezła cena, co?

Oj Syla nie ten wątek ;) Cena BARDZO DOBRA, tylko dowiedz się co zawiera tzn. czy ochraniacz na nóżki jest w cenie czy musisz go dokupić! No i dopytaj się o serwis i gwarancję.

...a ten Małgosiny to z ochraniaczem za mniej niż 1700????????????...i skórzaną rączką?

Małgoś a czym się różnią materiały...bo wcześniej pisałaś "ten śliski"

Tak Syla ze skórzaną rączką i ochraniaczem na nóżki! A materiały są różne, bardziej praktyczne są te śliskie .... w sklepach mają próbniki

ja mam sliski, ze skórzaną rączką, kompletem ochraniaczy i alufelagmi, bo jest jeszcze ze szprychami i za wiecej niż 1700, co prawda niewiele wiecej, ale jednak.
Wersja Lux ;D

Anna,
pod spodem zdaje się, czekam na męża aż przyniesie do domu i będziemy rozpracowywać. dziś na spacerku zajrzałam pod spód, tam są dwie niezależne dźwignie?
po co?
do ozdoby?

Mój mąż te dźwignie już rozpracował - chodzi o to że jak składasz wózek razem z gondolą to musisz obie pociągnoć ( odpiąć) i wtedy gondola składa się na stelarzu ( wcale nie zajmuje tak mało miejsca)

reklama
nie rozumiem?
dotychczas za nic nie ciągnęłam, bo dopiero dziś odkryliśmy te dźwignie, a składaliśmy bez ich użycia :o

Do góry