reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
kupiliśmy Peg Perego Pliko P3 comleto - ze śpiworkiem i folią :) kolor jednak Toffee, bardziej podobał się małżowi i ma rozpinaną budę - tak jak u ciebie Teddy - teraz muszę sprzedać quinny

rozpinana budka to rewelecja... :)

swietnie zastepuje przekladana raczke i parasolke... o ile ma pelny wachlarz ustawienia... ::)
...teraz trzeba opic zakup... kawka np. ;)

właśnie ta budka mnie przekonała - pamiętam na jednym ze spcerków, że świetnie zastępowała ci parasolkę i osłonę od wiatru

a opić koniecznie trzeba ;D

a ja to mam przez przypadek... ;)

kupilam po prostu starsza wersje Atlantico bo w zeszlorocznej kolekcji byly obrzydliwe kolory, a w nowszych modelach juz z tego zrezygnowali na rzecz przypinanej folii przeciwdeszczowej...

KAren mi tez pliko P3 bardzo sie podoba, i ten mialam kupic ale zdecydowalismy sie na bugaboo, od dawna chorowalam na ten wozek.

reklama
Do góry