reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
Anno no niestety, jeśli chcesz miec wózek an dużych kołach by jeździć po lesie i lekki by go nosić po schodach to chyba musisz mieć 2 wózki. Te małe parasolki składają się naprawdę do maleńkich rozmiarów, z resztą Mutsy też całkiem ładnie się składa ...

_anna pisze:
zależy mi na spacerówce z pałączkiem a nie z rogami, lekka musi być, najlepiej z paskiem do noszenia na ramieniu, duuuuży kosz na zakupy, oparcie do leżącego, odpinany pałączek, duże koła, no i ogólnie żeby fajnie wyglądała  ;)

Pałączek do pchania i pasek na ramię? Z taką kombinacją się nie spotkałam, bo nie-parasolki nie składają się do noszenia na ramieniu. Polecam PegPerego Atlantico, ma średnie kółka, ale amortyzowane i w terenie nieźle się spisują, a testowałam na drogach leśnych i wiejskich oraz warszawskich chodnikach. Jest względnie lekki (8,9kg), ale nie nadaje się do wnoszenia na plecach do autobusów. Ja go po schodach wnoszę w stanie rozłożonym z półrocznym dzieckiem w środku.

nie?? a ja mam graco citysport i to jest parasolka. z pałaczkiem i paskiem do wnoszenia na ramieniu. składa sie co prawda na płasko ale zajmuje mało miejsca. kółka ma srednie, za to spory kosz.

ja jednak nie polecam na trudne tereny wozkow z plastikowymi kolami i mechanizmami... chyba, ze komus nie zal pieniedzy...

anna, przypuszczam ze na wies, to do rodziny jezdzicie???

a nie moglabys zrobic w ten sposob, zeby kupic 2 wozki: jakis tani trojkolowiec na wsiowa poniewierke i tam go caly czas trzymac, a do domu jakis porzadny lekki, wygodny wozeczek???

teddy - ty to masz głowę :laugh:
może i racja, na wieś to my do domku na Kaszuby sie wypuszczamy ;) a tam piach i wertepy

reklama
Do góry