reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
Doxa mam nadzieje że nie , chcę duuże kółka bo my często na wieś jeżdzimy a tam po piaskowych drogach najlepiej z dużymi kółkami, ( to akurat mutsy ma dobre)

Anna, Doxa ma rację. Ja tez to przerobiłam. Chciałam niewielki wózek z dużymi kołami. Nie ma takich. Jak duże koła to ciężki wózek. Parasolki nie mają duzych pompowanych kół. Bynajmniej ja takiej nie znalazłam.

Anna - na stronie calineczki są. Niektóre zdjecia są ze śpiworkiem na nóżki, niektóre bez śpiworka. Ja jestem z tego wózka zadowolona, ale dużych kół to on nie ma. Używam go na wypady takie jak dziś z dziewczynami, do swojego samochodu. To jets tak naprawdę spacerówka składana jak parasolka. Widziałam kilka fajnych wózków, ale niestety większość miała dwie rączki zamiast pałąka, a ja tez chciałam z pałąkiem.
o, tu masz linki:

http://calineczka.pl/sklep/advanced...115f91c6ec373055fa2f67&keywords=inglesina+max

Anna, ja kupiłam Teutonię (parasolkę), ma malutkie kółka, jak do tej pory nie chodziłam po lesie ale jestem zadowolona. Nie wiem czy na wieś będzie odpowiednia, kółka ma jednak maleńkie.

anna... jak chcesz duze kola i lzejszy od Mutsy to tylko trojkolowiec... bo waga wozka to glownie kola... i do duzych kol ciut grubszy stelarz potrzebny...

Teddy pisze:
anna... jak chcesz duze kola i lzejszy od Mutsy to tylko trojkolowiec... bo waga wozka to glownie kola... i do duzych kol ciut grubszy stelarz potrzebny...
trójkołowce mi się nie bardzo podobaja bo mam wrażenie że ten wózek zaraz sie przewróci
ale Teddy ty jaki masz wózek?

reklama
ja mam Atlantico... ale to nie jest wozek do lasu...
na dzialke zabieram Premiara...

Do góry