reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
Teddy ten Coneco Solar rzeczywiście stelaż ma podobny do Looli, ale ta tapicerka jakaś taka nie bardzo - niezbyt mi się podoba, ale może na żywo wygląda korzystniej. Wczoraj zaciagnęłam małża do Świata Dziecka w celu obejrzenia wózków - w szczególności Esprita, ale oczywiście akurat go nie było :mad: poza tym nic mi się nie podobało.

no mam taką cichą nadzieję - wszystkie moje wymagania spełniał wózek chicco cortina - ale ni e mieścił się do bagażnika :(

Anno oglądałam ten wózeczek w sklepie (nawet Dawido w nim pojeździł po sklepie) bardzo mi się spodobał.
Jak już przetestujesz napisz proszę jak Ci się go użytkuje, zalety ew wady (lub ich brak ;D ), dobrze?

patka przetestowałam dzisiaj na spacerku , na osiedlowym asfalcie ( super), na zakupach ( wjechałam do każdego sklepu, Mikołaj w Mutsy - zostawał pod sklepem), w terenie - też dobrze ale ze zblokowanymi przednimi kółkami. Narazie nie odczułam braku pałączka, bo szelki dobrze trzymaja a Mikołaj na spacerze jest przejęty widokam i się za nad to nie kręcii,( w Mutsy jeżdził tyłem do kierunku jazdy, a teraz widzi bezkres). ;D
WADY: Jak rozłożę wózek do leżenia to nie mam dostępu do kosza na zakupy :( , przydała by się jakaś kieszonka na drobiazgi przy budce, no i mam wrażanie że budka za mało chroni od wiatru ( ale może mam takie wrażenie po Mutsy, który był fajnie zabudowany. ::)
A co więcej napisze jak cos jeszcze odkryję

reklama
Doxa pisze:
Anno czemu piszesz o Mutsy w czasie przeszłym? Już go sprzedałaś?

No właściwie - tak, bo jutro jedzie do W-wy do szwagierki, ona rodzi w lipcu i u niej mam nadzieje że dobrze się spisze, bo ona ma windę i troszkę większe mieszkanko.

Do góry