reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
a ja sprzedasję mutsy i kupuję spacerówke lżejszą, bo z tym cięzkim juz nie daje rady. ::) tylko nie wiem co wybrac - gdzie ten ekspert - niech doradzi

Moja bratowa chce mutsy kupic ale ona pewnie nowy chce, czerwony mowila. A ogolnie zadowolona z niego jestes, czy szkoda kasy?

KasiaN ponoć już są dostnępne ... ale sporo ich widzę na ulicach, więc w sklepach mogą być braki ;)

Anna wszystko zależy od Twoich wymagań co do wózka, to że ma być lżejszy od Mutsy to wiemy, ale co jeszcze powinien mieć?

kasiaN pisze:
Moja bratowa chce mutsy kupic ale ona pewnie nowy chce, czerwony mowila. A ogolnie zadowolona z niego jestes, czy szkoda kasy?
to zależy czy mieszka w domku czy w bloku bez windy ( jak ja) i czy ma duże autko żeby zmieścić wózek do bagażnika. Ja kupiłam na allegro i z zakupu byłam zadowolona ( bo 1000 zł. zaoszczędziłam i kupiłam w dobrym stanie), ale wg. mnie jest za ciężki.

Doxa pisze:
Anna wszystko zależy od Twoich wymagań co do wózka, to że ma być lżejszy od Mutsy to wiemy, ale co jeszcze powinien mieć?
zależy mi na spacerówce z pałączkiem a nie z rogami, lekka musi być, najlepiej z paskiem do noszenia na ramieniu, duuuuży kosz na zakupy, oparcie do leżącego, odpinany pałączek, duże koła, no i ogólnie żeby fajnie wyglądała ;)

Anna, ja mam jako drugi wózek inglesinę max - gdyby nie te koła duże to by Ci pasowała :) A składa się cudnie. I nie ma paska do nmoszenia tylko rączkę. A jak się ją złoży to stoi w kącie sobie i nie przeszkadza.

reklama
Do góry