reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki styczniowych maluchów

reklama
Hej dziewczyny,

Siedzę na glukozie to miałam czas nadrobić wątek. Fajne bryki dla maluchów. Dylematów i wyborów nie zazdroszczę bo pamiętam jak dla starszaka wybierałam. Także jeden wybór z głowy ;-) Nie mogę też Wam pomóc w wyborach. Są różne blogi z testami jak również forum wózkomaniaczek na gazeta.pl.
My używaliśmy i będziemy używać Joolz Day. Jak dla mnie sprawdził się super. Bardzo lekki w prowadzeniu (przez godzinę w deszczu jedną ręka prowadziłam jakiś czas temu z 12kg starszakiem bo w drugiej parasol trzymałam).

Pozdrawiam

Hej dziewczyny! Który kolor podoba Wam się bardziej? Bo nie możemy się zdecydować;p szary czy czarny? Podesłałam w wersji z gondolą i spacerówką.

Załączniki

• 31407.970.jpg
    31407.970.jpg
    52,8 KB · Wyświetleń: 208
  • pobrane2.jpg
    pobrane2.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 183
Z kolei ja jestem fanka szarości. Ile osób tyle opinii. I tak sama będziesz musiała zdecydować, np chyba ze jakis trzeci
A co to za wózeczek ?

Mnie Rez czarny sie podoba. Tych szarych to juz miliony na ulicach. Pamietaj ze dzieciaczek ma kolorowe ubranka kolorowe kocyki itp i ożywia ten czarny :)

Witaj, jedo też mi się podobał, ale dużo koleżanek go ma a ja chciałam troszeczkę się wyróżniać. Kupiłam wózek Anex Sport i jestem zadowolona ze swojego wyboru. Funkcjonalny i ładny:) Polecam

Witaj, jedo też mi się podobał, ale dużo koleżanek go ma a ja chciałam troszeczkę się wyróżniać. Kupiłam wózek Anex Sport i jestem zadowolona ze swojego wyboru. Funkcjonalny i ładny:) Polecam

ja też jestem nastawiona na anex sport :) :) :) tylko mam problem z kolorem no i chciałam się przymierzyć, ale na razie nie mam kiedy

@oczekująca89 czarny ma coś w sobie, ale czy bardziej się nie nagrzewa? Szary też fajny :) chyba nie pomogłam ;)

reklama
Do góry