reklama
Kateflower
Zaciekawiona BB
o Jeju jakie to wielkie weszło chyba godzine kombinowalam jak sie zdjecia wrzuca haha
Kateflower
Zaciekawiona BB
jeszcze brakuje mi fotelika ale już nie mam siły na zakupy aaaaah . przy 1 dziecku to siedzialam cala ciaze i ukladalam ciuszki a teraz wszystko w pudełkach schowane nawet nie wiem czy czegoś brakuje, do szpitala też nic nie mam, nawet torby do której miałabym się spakować. A już rozwarcie się robi ciekawe czy zdąrzę ze wszystkim...
malwi86
Fanka BB :)
@Kateflower śliczny wózek - bardzo ładne kolory zdjęcia załącza się przez przycisk "wyślij plik" pod postem (też mnie uświadomiono niedawno Trzymam kciuki, żeby rozwarcie nie robiło się większe i żebyś zdążyła ze wszystkim
Kateflower
Zaciekawiona BB
Dziękuję jakoś nie przejmuję się wyprawką do szpitala, jak nie zdąrzę to wezmę koszule i kapcie pod pache, a później będę chłopa męczyła smsami co ma mi dowieźć
Kateflower
Zaciekawiona BB
Piekny! To jest sama gondola czy wielofunkcyjny ?Dziś wreszcie odebrany wózek Mojego Synka
malwi86
@Kateflower dzięki wzięliśmy dwa w jednym, ale do spacerówki zapozował mój Mąż i nie chciał wyjść z kadru Teraz zastanawiam się nad fotelikiem - lepiej Maxi Cosi Cabriofix czy Citi?
Kateflower
Zaciekawiona BB
Też mam ten sam dylemat ale chyba Cabriofix jest popularniejszy . Chyba sobie zostawie zakup fotelika na nowy rok@Kateflower dzięki wzięliśmy dwa w jednym, ale do spacerówki zapozował mój Mąż i nie chciał wyjść z kadru Teraz zastanawiam się nad fotelikiem - lepiej Maxi Cosi Cabriofix czy Citi?
reklama
malwi86
@Kateflower mój Mąż ma w planach w weekend składać łóżeczko, a że nie lubi zbyt wielu zadań do wykonania od razu, więc pewnie też albo kupimy przed sylwestrem, albo na początku nowego roku, a poza tym przed Świętami w sklepach jest dla mnie za tłoczno. A wizyta w ch obowiązkowa, bo niestety jestem z tych, co muszą zobaczyć i dotknąć te dwa modele aż tak bardzo się nie różnią jak dla mnie, dlatego każda uwaga jest cenna
Podziel się: