reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki styczniowych maluchów

reklama
Mój synek do 8mca jeździł w gondoli x landera, także chyba nie jest taka mała. Fakt, że do wielkich dzieci nie należy, ale najmniejszy też nie jest.
Ja jestem zadowolona z x lander x move, jak już pisałam kiedyś minus za składanie i gabaryty, ale to chyba każdy wózek terenowy tak ma :)

Np właśnie ja czytałam same pochlebne opinie na temat anex, a rożne o xlanderze.
My mieszkamy na wsi, wiec myśle o wersji terenowej. W sklepie zauroczyła nas Emmaljunga city cross, niestety cena już nie jest urocza, a raczej dołująca. Znalazłam w necie polski odpowiednik - jedo bartatina chyba. Ale jak poczytałamm opinie na bangla to znów mam mętlik. Może któraś z obecnych tu mam miała do czynienia z wózkiem jedo? Byłabym wdzięczna za opinie

Ja miałam dla moich chłopaków. Obaj w nim jeździli.Dla mnie wozek ok,dobrze się prowadził,koła duże pompowane,gondola duża.Bratatina czy jakoś tak się nazywal :)

Hej dziewczyny [emoji1]
Czy któraś z Was zastanawia sie nad wózkiem xlander?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam po pierwszym synku X Lander X Move
wozek.jpg

Do kompletu jeszcze spacerówka, ale nie mam fotki:)
Ogólnie jestem z niego zadowolona, jest ciężki, ale za to sprawdził nam się w każdym terenie, dobrze się prowadzi, łatwo składa, gondola może nie jest jakaś duża, ale nasze maluchy styczniowe to akurat na lato można gondolę przełożyć na spacerówkę:)

Dziewczyny wszystkie wasze "bryki" śliczne:D

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    211,1 KB · Wyświetleń: 891
@weronika87, ja tez zmieniam zdaniem co chwila... Tez bardzo chciałam bugaboo, ale jest dość niski, a mój narzeczony ma ponad 190cm i jest dla niego za niski:/
Ja chyba sie zdecyduje na Cybex balios m lub baby jogger city premier.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry