reklama
noriczka
Fanka BB :)
Czarny. Też mam czarny, tylko że z popielatymi dodatkami. Kolor łatwy w utrzymaniu czystości i wcale nie jest smutny dla dziecka bo tak jak dziewczyny pisały maluszek ma kolorowe ubranka czy kocyk.Hej dziewczyny! Który kolor podoba Wam się bardziej? Bo nie możemy się zdecydować;p szary czy czarny? Podesłałam w wersji z gondolą i spacerówką.
iryski
Wreszcie mamy i my. Ponieważ z tego bogactwa nie wiedziała,, coś ubrać. Maz podjął ostateczna decyzje z kilku, które mu pokazałam. Teraz chodzi dumny jak paw. Wodzirej wózek przyjechał, a on juz zdążył w pracy opowiedzieć, ze jego córka bedzie mieć swojego suv - a. No nasz wózek to trochę taki czołg.
Załączniki
malwi86
@meti89 widziałam na żywo i zastanawiałam się nad nim. Robi bardzo fajne wrażenie, szczególnie ta wersja kolorystyczna, którą wrzuciłaś, ale zraziłam się, bo pani w sklepie nie chciała nam go złożyć i rozłożyć, nie bardzo można było też nim pomanewrować, bo w sklepie mało miejsca :/ Na pewno ma miękką amortyzację, przynajmniej ja nie miałam problemu, żeby pobujać wózkiem.
Jeśli chodzi o składanie i rozkładanie to nawet dziecko to ogarnie i da sobie z tym radę. Bardzo proste i szybkie. Gondola też jak dla mnie bardzo lekka. Myślałam, że może któraś z was go posiada i upewni mnie w tym, że warto go kupić ; ) nie wiem co jest z tym wózkiem, że tak mało opinii można znaleźć w necie. Ale jestem zdania, że gdyby był do chrzanu to internet byłby zarzucany negatywami na jego temat ; )
reklama
malwi86
Co do wózka również mam jeszcze nie wybrany, i przestaję się sugerować opiniami, bo też mam wrażenie, że ludzie chętniej piszą jak są rozczarowani. Do każdego wózka można się doczepić, więc przy wyborze biorę teraz przede wszystkim pod uwagę budżet, moje odczucia estetyczne, amortyzację (bo to jest dla mnie ważne). Nie biorę pod uwagę opinii z internetu i znajomych (bo u jednych coś się sprawdza, u mnie nie musi, komuś mogła pęknąć rama, mi nie musi się nic przydarzyć, itp.), ciężaru (bo wszystkie są ciężkie, jak się je nosi na 3 piętro), itd. Przez to, że brałam za dużo czynników pod uwagę, nad wózkiem zastanawiam się od 4 miesięcy Może w tym tygodniu wreszcie wybierzemy
Podziel się: