reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki styczniowych maluchów

reklama
Mój synek do 8mca jeździł w gondoli x landera, także chyba nie jest taka mała. Fakt, że do wielkich dzieci nie należy, ale najmniejszy też nie jest.
Ja jestem zadowolona z x lander x move, jak już pisałam kiedyś minus za składanie i gabaryty, ale to chyba każdy wózek terenowy tak ma :)

Np właśnie ja czytałam same pochlebne opinie na temat anex, a rożne o xlanderze.
My mieszkamy na wsi, wiec myśle o wersji terenowej. W sklepie zauroczyła nas Emmaljunga city cross, niestety cena już nie jest urocza, a raczej dołująca. Znalazłam w necie polski odpowiednik - jedo bartatina chyba. Ale jak poczytałamm opinie na bangla to znów mam mętlik. Może któraś z obecnych tu mam miała do czynienia z wózkiem jedo? Byłabym wdzięczna za opinie

Ja miałam dla moich chłopaków. Obaj w nim jeździli.Dla mnie wozek ok,dobrze się prowadził,koła duże pompowane,gondola duża.Bratatina czy jakoś tak się nazywal :)

Hej dziewczyny [emoji1]
Czy któraś z Was zastanawia sie nad wózkiem xlander?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam po pierwszym synku X Lander X Move
wozek.jpg

Do kompletu jeszcze spacerówka, ale nie mam fotki:)
Ogólnie jestem z niego zadowolona, jest ciężki, ale za to sprawdził nam się w każdym terenie, dobrze się prowadzi, łatwo składa, gondola może nie jest jakaś duża, ale nasze maluchy styczniowe to akurat na lato można gondolę przełożyć na spacerówkę:)

Dziewczyny wszystkie wasze "bryki" śliczne:D

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    211,1 KB · Wyświetleń: 885
@weronika87, ja tez zmieniam zdaniem co chwila... Tez bardzo chciałam bugaboo, ale jest dość niski, a mój narzeczony ma ponad 190cm i jest dla niego za niski:/
Ja chyba sie zdecyduje na Cybex balios m lub baby jogger city premier.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry