reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki styczniowych maluchów

Ja zastanawiam się jeszcze nad wózkiem anex ale jest to młoda firma i opinie są pół na pół.ma go moja znajoma ale używać będzie dopiero od listopada

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Np właśnie ja czytałam same pochlebne opinie na temat anex, a rożne o xlanderze.
My mieszkamy na wsi, wiec myśle o wersji terenowej. W sklepie zauroczyła nas Emmaljunga city cross, niestety cena już nie jest urocza, a raczej dołująca. Znalazłam w necie polski odpowiednik - jedo bartatina chyba. Ale jak poczytałamm opinie na bangla to znów mam mętlik. Może któraś z obecnych tu mam miała do czynienia z wózkiem jedo? Byłabym wdzięczna za opinie

reklama
1475938078-dsbvsu.jpeg

Ja jednak wzięłam ten, stan jak nowy, spacerówka nigdy nie używana, dobra amortyzacja, koła pompowane, nie jest ciężki i ma duża gondole no i można otworzyć daszek i budka wtedy długa jak za 550 zł to grzechem było nie kupić ale na lato sprawie sobie super spacerówkę [emoji12] z uwagi na to, ze odpuściłam teraz

Np właśnie ja czytałam same pochlebne opinie na temat anex, a rożne o xlanderze.
My mieszkamy na wsi, wiec myśle o wersji terenowej. W sklepie zauroczyła nas Emmaljunga city cross, niestety cena już nie jest urocza, a raczej dołująca. Znalazłam w necie polski odpowiednik - jedo bartatina chyba. Ale jak poczytałamm opinie na bangla to znów mam mętlik. Może któraś z obecnych tu mam miała do czynienia z wózkiem jedo? Byłabym wdzięczna za opinie
ja mam jedo fyn kupiłam używany. to jest wózek dla syna. dużo znajomych mi polecało. jedo ma największą gondole na rynku z tego co mi wiadomo bo znajoma chodziła z miarka i mierzył a wszystkie wózki w sklepach bo szukała największej ;) i faktycznie jeździliśmy w gondoli do pół roku że śpiworek kocykiem i jeszcze było sporo miejsca przy czym w xlandera który ponoć też ma dużą gondole już syn się nie mieścił. prowadzi się dobrze. ja jestem zadowolona.patrzylam też żeby był duży koszt na zakupy. minus to duży stelaż i jest to ciężko wózek dlatego do auta mielismy lekka spacerówke po moim bratanku. teraz chyba kupimy wózek rok po roku. ale nadal się wstrzymuje.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje @MartynaM
Na bangla wyczytałam, żeby się wystrzegać jedo , bo stelaże się łamią, co mnie przeraziło. Także Twoja opińia bardzo mi pomogła. A wszystkim ludziom chyba się ńie dogodzi. Z większa waga się liczyłam, ale mieszkam na parterze, wiec mnie to ńie przeraża.

1475938078-dsbvsu.jpeg

Ja jednak wzięłam ten, stan jak nowy, spacerówka nigdy nie używana, dobra amortyzacja, koła pompowane, nie jest ciężki i ma duża gondole no i można otworzyć daszek i budka wtedy długa jak za 550 zł to grzechem było nie kupić ale na lato sprawie sobie super spacerówkę [emoji12] z uwagi na to, ze odpuściłam teraz

Wow ale super!gdzie taki dorwałaś za taką cenę?

reklama
Do góry