reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki styczniowych maluchów

Bardzo ładna. No też myślę, że kupując używaną gondolę można zaoszczędzić, bo gondoli raczej się nie zniszczy przez okres użytkowania.

reklama
Gondola stan idealny;)
Jedynie siatka troszke pozachaczana przez rzep co jest na budzie z tylu...nowa kosztuje ok.1000zl
Na stelaz juz jestem nastawiona ze kupie nowy bo bedzie super igla;)
A myslalam o spacerowce i tak mysle kupia ja ale wtedy gdy synus bedzie juz za maly...kupis nowa a gondole sprzedam wiec koszta sie jakos wyrownaja;)

1475851797-tpsaa0.jpeg

Ja dotrwałam wózek 3w1 za 550 zł i się zastanawiam czy go kupić, co myślicie ?

Bo docelowo w poniedziałek miałam zamawiać taki:

1475851868-ka5zff.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kolorowaMama poczytaj sobie opinie i na tej podstawie sie zdecyduj:) ten drugi ładniejszy ale pierwszy tez fajny :) Po za tym nie potrzebujesz chyba takiego fotelika od wózka wiec lepiej chyba 2w1. Moze któraś z dziewczyn zna te wózki i podpowie.

reklama
Hej dziewczyny [emoji1]
Czy któraś z Was zastanawia sie nad wózkiem xlander?
Ja zastanawiam się nad xlander xmove który poleca mi znajoma użytkuje go od maja i jest bardzo zadowolona.wybrala go na długo przed zajściem w ciążę :) i wykonała sporo testów z innymi wózkami ale dla niej priorytetem było żeby wózek się dobrze prowadził w trudnym terenie.ja zastanawiam się jeszcze nad wózkiem anex ale jest to młoda firma i opinie są pół na pół.ma go moja znajoma ale używać będzie dopiero od listopada

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry