reklama
Gondola stan idealny
Jedynie siatka troszke pozachaczana przez rzep co jest na budzie z tylu...nowa kosztuje ok.1000zl
Na stelaz juz jestem nastawiona ze kupie nowy bo bedzie super igla
A myslalam o spacerowce i tak mysle kupia ja ale wtedy gdy synus bedzie juz za maly...kupis nowa a gondole sprzedam wiec koszta sie jakos wyrownaja
Jedynie siatka troszke pozachaczana przez rzep co jest na budzie z tylu...nowa kosztuje ok.1000zl
Na stelaz juz jestem nastawiona ze kupie nowy bo bedzie super igla
A myslalam o spacerowce i tak mysle kupia ja ale wtedy gdy synus bedzie juz za maly...kupis nowa a gondole sprzedam wiec koszta sie jakos wyrownaja
BasiaBM
Zaangażowana w BB
Oplaca sie. To sa wozki niezniszczalne. Super bryka [emoji6]
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też Teutonia chodzi po głowie, ale obejrzałam te z 2016 roku i mają nowy sposób montowania gondoli, który mnie absolutnie urzekł. Chętnie kupiłabym używaną, ale z 2016 roku jeszcze nie będzie. I co tu zrobić?
kolorowaMama
Fanka BB :)
Ja dotrwałam wózek 3w1 za 550 zł i się zastanawiam czy go kupić, co myślicie ?
Bo docelowo w poniedziałek miałam zamawiać taki:
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
@kolorowaMama poczytaj sobie opinie i na tej podstawie sie zdecyduj ten drugi ładniejszy ale pierwszy tez fajny Po za tym nie potrzebujesz chyba takiego fotelika od wózka wiec lepiej chyba 2w1. Moze któraś z dziewczyn zna te wózki i podpowie.
Hej dziewczyny [emoji1]
Czy któraś z Was zastanawia sie nad wózkiem xlander?
gato
@kolorowaMama A widziałaś, któryś a żywo? Bo tak w ciemno przez internet to bym chyba nie ryzykowała.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
@kolorowaMama u mnie wygrał wózek lżejszy, ze względu na to, że muszę go targać w starym wieżowcu 8 stopni do windy.. Ale 550 to dobra cena
reklama
malwi86
Ja zastanawiam się nad xlander xmove który poleca mi znajoma użytkuje go od maja i jest bardzo zadowolona.wybrala go na długo przed zajściem w ciążę i wykonała sporo testów z innymi wózkami ale dla niej priorytetem było żeby wózek się dobrze prowadził w trudnym terenie.ja zastanawiam się jeszcze nad wózkiem anex ale jest to młoda firma i opinie są pół na pół.ma go moja znajoma ale używać będzie dopiero od listopadaHej dziewczyny [emoji1]
Podziel się: