kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Dziewczyny co myślicie o wózku chicco urban? Znacie testowalyscie? ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No baaa. To byl jeden z moich typow bo mozna zmieniac kolory [emoji7] ogolnie wozeczek fajny. W uk ich duzo jezdzi ale ciezko dostac w dobrym stanie. Prowadzi sie leciutko nawet z moim 17kg pieciolatkiem [emoji16] polecamDziewczyny co myślicie o wózku chicco urban? Znacie testowalyscie? ?
Super wózek.za ile kupiłaś?bo stan wydaje sie idealnyPolecam Teutonie, wózki mają mega dobre opinie i mam pare znajomych zadowolonych. Robiłam pare jazd próbnych innymi wózkami np. Bebetto, tako czy Quinny ( ale trzykolowcem) i Teutonie prowadziło sie najlżej. Wszystkie gadżety w komplecie, przeciwdeszczowa osłonka, moskitiera, mufka na ręce, pokrowce na koła, torba z termoskiem i matą do przewijania. Używane są w przystępnych cenach [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oplaca sie. To sa wozki niezniszczalne. Super bryka [emoji6]Dokładnie za 1 tys. Wystawiony był 1.150 zł ale Pani troszkę zeszła z ceny [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaż gondolkęWitam.
Brzusio ja z corka mialam espiro wozek i powiem Tobie bylam zadowolona ale to 6 lat temu.
Ale tamten model mial monus ze niemozna bylo przelozyc raczki ani spacerowki w inna strone, i niestety spacerowki zlozyc niemoglam:/
A ja wczoraj od znajomej zakupilam gondole do Mutsy do tego siatke dostalam gratis
Gato jaki ty chxesz kolor Mutsy?
Bo ja chcialam kupic kolor Pure igo ale znajoma miala inna, tez szara ale troszke inny odcien, a dol granatowy
W listopadzie pojade po stelaz ze spacerowka chyba
Myślałam na kolorem farmer, tylko mój M kręci nosem, że dla niego za smutny. Mnie się podoba, ale cholerka jak patrzę, to ten kolor akurat najdrożej wychodzi. Zaczęłam się zastanawiać teraz czy nie kupić używanej gondoli właśnie i dokupić nowy stelaż. Czekam cały czas na jakieś promocje, wyprzedaże i zobaczymy co się trafi. Wiem na pewno, że chcę grafitowy stelaż.Gato jaki ty chxesz kolor Mutsy?
Bo ja chcialam kupic kolor Pure igo ale znajoma miala inna, tez szara ale troszke inny odcien, a dol granatowy
W listopadzie pojade po stelaz ze spacerowka chyba