reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki styczniowych maluchów

To co Gato kupujemy Mutsy Igo?;)
Planuje za miesiac zakup jak dobrze pojdzie[emoji4]

Weronika tez uwazam ze wozek ktory mialas 3 lata temu a teraz te nowsze wersje pewnie sa poprawione[emoji4]
Mi jakos te Graco i Peg na takie plastikowe wozki wygladaja...

reklama
@julia0903 ja już zdecydowałam. Teraz tylko czekam na dobrą okazję:). Termin mam na 23 stycznia czyli pewnie dopiero w lutym będzie mi potrzebny. Mam nadzieję, że do tego czasu zrobią jakąś wyprzedaż rocznika 2016 :). Ale jeśli trafi się coś wcześniej nie będę narzekać;) Gdybyś trafiła gdzieś jakieś przeceny to daj cynk.

Gato mowisz ze trafi sie jakas okazja?;)
Wiesz co w Symku jest jak zarejestrujesz sie u nich dostajesz 10% rabatu na zakupy , sadze ze wozek tezw to wchodzi...
Jakbym byla pewna ze bedzie wyprzedaz rocznika to bym poczekala[emoji4]

@julia0903 nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że może się coś się trafić. Nie spieszę się , bo wiem, że jeszcze dużo czasu. Droższe chyba nie będzie ;).

Tak grafitowy taka cena;)
Wiesz co na ich stronie niema ale w sklepie maja! Czytalam wlasnie ze maja beznadziejna te strone, tez szukalam na stronie i nie znalazlam...

Gato no wlasnie cena dobra;) aczkolwiek Pani w sklepie mowila ze cena zmienia sie co dostawe...
Zobaczymy pojade tam w srode do sklepu to wypytam o wszystko;)

reklama
Hej dziewczyny. Wielki dzien dzisiaj. Kupilam wozek [emoji16] Mialam dylemat czy moze byc fioletowy dla chlopca ale stwierdzilam po konsultacjach ze przeciez to nie rozowy [emoji23] Dorwalam go za 100f czyli jakies 500zl a uzywany przez 6 miesiecy a spacerowka nowiutka [emoji6] dajcie znac co o nim myslicie

1475091053388.jpg

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475091053388.jpg
    1475091053388.jpg
    91,9 KB · Wyświetleń: 667
Do góry