reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki styczniowych maluchów

reklama
Gato wlasnie ja tez na niego stawiam;)
Budka w szarosci, a dol w granacie i piekny grafitowa rama jak dobrze pamietam nazwe;) rewelacyjnie sie prowadzi! Ja dokupie kola pompowane!
Maz juz sie zgodzil wiec tylko trochw poczekac i zamawiac. Tak mysle ze w listopadzie zamowie;)

HappyBabyMama kurde nieslyszalam o nim, ale warto poszukac informacji o nim , plusy i minusy...[emoji4]

HappyBabyMama wiesz co poszukalam go bo bylam ciekawa jak wyglada i powiem Tobie ze fajnuy a j recenzje dobre znalazlam[emoji4]

Gato, kolor masz juz upatrzony? I jaki kolor ramy?[emoji4]

Julia w sklepie był czarno szary z grafitową ramą i spodobał mi się. Ale przeglądałam katalog i inne opcje też były fajne. To jeszcze do przemyślenia na spokojnie. Natomiast obejrzałam go ze wszystkich stron, składałem, rozkładałam, podnosiłam. Podoba mi się i jest moim zdaniem funkcjonalny. Jedyny minus to bardzo mały, prawie żaden kosz na zakupy, ale przeżyję. No i bardzo podoba mi się opcja, że spacerówka składa się razem ze stelażem i rozkłada jedną ręką.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Gato a mi sie podoba wlasnie szaro granatowy;)
Z grafitowa rama;)
Kochana co do kosza na zakupy to popatrz sobie mozna dokupic i jest dosc spory[emoji4]

Mi tez sie mutsy igo podobał na początku ze zdjeć, ale jak go zobaczyłam na żywo, to kiepsko bo jest płytki i ma mała budkę, a nasze dzieciaczki zimowe, wiec ja stawiam na głęboka gondole z obszerna budkę. Ja juz wybrałam baby jogger city premier, moja kuzynka mi poleciła wózki baby jogger, ze sa lekkie, maja dobra amortyzację i sa skrętne a maja duża gondole i głęboka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry