reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki styczniowych maluchów

reklama
received_1809522592640968.jpeg
A to nasz wózeczek:) od początku chciałam szary ale bardzo mi się spodobał więc wyszło inaczej

Załączniki

• received_1809522592640968.jpeg
    received_1809522592640968.jpeg
    53,3 KB · Wyświetleń: 542
Shaer dzięki. Obyczaje ten wózeczek. Julia pewnie ze w sklepie najlepiej zobaczyć ale z drugiej strony nie ma jak to opinia zadowolonej mamy. Ja rzucę sie na przestawianą rączkę a okaże się ze pod innymi względami bedzie zrąbany. A to jest super funkcja tez na słońce czy dla dziecka, ktore raz ogłada świat a raz cały czas patrzy gdzie mama [emoji4]

Ketrinna śliczny wózek [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Idealka
Na dluzsza mete to srednio wygodnie bo masz duze kola z przodu a male z tylu. Tak troche od dupy strony, ale jak idziesz i co chwila wiatr sie zmienia to machniecie raczka klik i gotowe i mozna tak w kolko.
Bylam z Jedo b. zadowolona przy pierwszym synku i choc teraz sa inne ladniejsze wozki (u nas stelaz nieco podrapany i taki bardziej raperny) ale szkoda mi pieniedzy na inny, wole kupic fajna spacerowke.
Duzym plusem byla dla mnie b duza gondola idealna na zime. Minus - wozek starego typu wiec dosc ciezki.
Odradzam tez wozki z malymi kolkami - nie ujada przez bloto, piach, snieg. Ale to juz moje osobiste preferencje. No o cztery kola, duzo podjazdow dla wozkow ma po srodku schodki i ciezko sie jedzie trojkolowka.

Zgadzam się z shaer wózki trójkołowe są skrętne itd ale do jazdy po prostej powierzchni a na dziurach się blokują my mamy spacerówkę x landera x fit i jest ok ale na trudne tereny się nie nadaje i u nas koła pompowane to podstawa bo lubimy leśne spacerki
Idealka dziękuję:)

A ja przekładałam siedzisko wraz z dzieckiem jeśli była potrzeba. W praktyce wyglądało to zazwyczaj tak, że kiedy wychodziliśmy na spacer to synek jechał przodem do kierunku jazdy i oglądał wszystko z zachwytem, do tego słońce świeciło w moje plecy, więc jemu nie. A gdy wracaliśmy, to on już chciał widzieć mamę, więc przekładałam siedzisko przodem do mnie i wtedy też slońce mu nie świeciło :) Na pewno przekładana rączka jest wygodniejsza, ale wtedy koła skrętne są z tyłu.

A ja wczoraj tak pisalam z kumpela bo marzyl mi sie wozek Quinny Mood ja wiem ze lepiej wyglada jak funkvjonuje ale chcialam spelnic moje marzenie[emoji4] zawsze idzie sprzedac . I jej siorka ma mutsy igo z tego roku , ogolnie tez mi wpadl w oko, i sadze ze wybor bylby lepszy, ale musze obejrzef go na zywo u niej, i mam mozliwosc odkupienia gondoli bo spacerowki uzywa...
No nic od pazdziernika bede sie rozgladac

reklama
Do góry