reklama
idealka
Fanka BB :)
Shaer dzięki. Obyczaje ten wózeczek. Julia pewnie ze w sklepie najlepiej zobaczyć ale z drugiej strony nie ma jak to opinia zadowolonej mamy. Ja rzucę sie na przestawianą rączkę a okaże się ze pod innymi względami bedzie zrąbany. A to jest super funkcja tez na słońce czy dla dziecka, ktore raz ogłada świat a raz cały czas patrzy gdzie mama [emoji4]
Ketrinna śliczny wózek [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ketrinna śliczny wózek [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Idealka
Na dluzsza mete to srednio wygodnie bo masz duze kola z przodu a male z tylu. Tak troche od dupy strony, ale jak idziesz i co chwila wiatr sie zmienia to machniecie raczka klik i gotowe i mozna tak w kolko.
Bylam z Jedo b. zadowolona przy pierwszym synku i choc teraz sa inne ladniejsze wozki (u nas stelaz nieco podrapany i taki bardziej raperny) ale szkoda mi pieniedzy na inny, wole kupic fajna spacerowke.
Duzym plusem byla dla mnie b duza gondola idealna na zime. Minus - wozek starego typu wiec dosc ciezki.
Odradzam tez wozki z malymi kolkami - nie ujada przez bloto, piach, snieg. Ale to juz moje osobiste preferencje. No o cztery kola, duzo podjazdow dla wozkow ma po srodku schodki i ciezko sie jedzie trojkolowka.
Na dluzsza mete to srednio wygodnie bo masz duze kola z przodu a male z tylu. Tak troche od dupy strony, ale jak idziesz i co chwila wiatr sie zmienia to machniecie raczka klik i gotowe i mozna tak w kolko.
Bylam z Jedo b. zadowolona przy pierwszym synku i choc teraz sa inne ladniejsze wozki (u nas stelaz nieco podrapany i taki bardziej raperny) ale szkoda mi pieniedzy na inny, wole kupic fajna spacerowke.
Duzym plusem byla dla mnie b duza gondola idealna na zime. Minus - wozek starego typu wiec dosc ciezki.
Odradzam tez wozki z malymi kolkami - nie ujada przez bloto, piach, snieg. Ale to juz moje osobiste preferencje. No o cztery kola, duzo podjazdow dla wozkow ma po srodku schodki i ciezko sie jedzie trojkolowka.
Zgadzam się z shaer wózki trójkołowe są skrętne itd ale do jazdy po prostej powierzchni a na dziurach się blokują my mamy spacerówkę x landera x fit i jest ok ale na trudne tereny się nie nadaje i u nas koła pompowane to podstawa bo lubimy leśne spacerki
Idealka dziękuję
Idealka dziękuję
Czoperka
Fanka BB :)
A ja przekładałam siedzisko wraz z dzieckiem jeśli była potrzeba. W praktyce wyglądało to zazwyczaj tak, że kiedy wychodziliśmy na spacer to synek jechał przodem do kierunku jazdy i oglądał wszystko z zachwytem, do tego słońce świeciło w moje plecy, więc jemu nie. A gdy wracaliśmy, to on już chciał widzieć mamę, więc przekładałam siedzisko przodem do mnie i wtedy też slońce mu nie świeciło Na pewno przekładana rączka jest wygodniejsza, ale wtedy koła skrętne są z tyłu.
A ja wczoraj tak pisalam z kumpela bo marzyl mi sie wozek Quinny Mood ja wiem ze lepiej wyglada jak funkvjonuje ale chcialam spelnic moje marzenie[emoji4] zawsze idzie sprzedac . I jej siorka ma mutsy igo z tego roku , ogolnie tez mi wpadl w oko, i sadze ze wybor bylby lepszy, ale musze obejrzef go na zywo u niej, i mam mozliwosc odkupienia gondoli bo spacerowki uzywa...
No nic od pazdziernika bede sie rozgladac
No nic od pazdziernika bede sie rozgladac
reklama
Podziel się: