reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

reklama
Zachorowałam na Emaljunge! Dotąd byłam pewna jaki chcę wózek ale byliśmy w weekend u kumpeli która ma 9 letnia wersję i przetestowana na siedmiorga dzieciach. Wózek nie do zdarcia. Ostatnio wymieniła tylko koła na nowe. Niestety nowa kosztuje kilka tys ale używane są po 1500. Jej model nie ma skrętnych kolek ale orientowałam się że są już modele że sekretnymi kołami. Wózek rewelacja- buja się dokładnie tak jak ten w którym ja byłam wożona :)

Zachorowałam na Emaljunge! Dotąd byłam pewna jaki chcę wózek ale byliśmy w weekend u kumpeli która ma 9 letnia wersję i przetestowana na siedmiorga dzieciach. Wózek nie do zdarcia. Ostatnio wymieniła tylko koła na nowe. Niestety nowa kosztuje kilka tys ale używane są po 1500. Jej model nie ma skrętnych kolek ale orientowałam się że są już modele że sekretnymi kołami. Wózek rewelacja- buja się dokładnie tak jak ten w którym ja byłam wożona :)

No my właśnie dostaliśmy od rodziców W. Używaną emmaljunge:) bardziej mi sie podoba model z 2014 niz te nowe więc opcja bardzo spoko, a nawet używana nie była najtańsza. Paczka już w domu, ja jutro też będę więc będę testowała :)) juz nie mogę się doczekać:)

A oto nasz wóz:

Link do: Ekskluzywny wózek 4w1 Emmaljunga Edge Duo Combi

a8doqqmz725nh9h0.png

Dziękuję za tę opinię bo ja właśnie dostałam od kuzyna Emme i jeszcze jej nie testowałam [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

I ja chyba się zdecydowałam na wózek - Tako Moonlight. Ale kupuję używkę bo i tak będzie nam służył w zasadzie tylko u nas na wiosce w terenie i nowego trochę szkoda :D a na olx można kupić takie kupione pod koniec 2015 czy nawet na początku 2016 roku a cena o połowę niższa. No i do kupienia mam jeszcze Quinny Zapp Xtra 2 w kolorze blue pastel ale to już nowy bo posłuży dłużej i tez na wyjazdach. Jeszcze tylko czekam do września aż obie dziewczyny będą w szkole/pkolu to wyskoczę do sklepu obmacać to Tako i w październiku kupuję.

Jak kupowałam dla Niny wózek to zastanawiałam się nad Emma ale wtedy kierowałam się wyglądem i nie umiałam się przekonać do niego i wybrałam hartana Teraz zdecydowanie postawiłabym na niego jeśli bym zaś chciała tyle kasy na wózek wydać, a chyba już bym nie chciała :D choć muszę powiedzieć że wytrzymałość hartana, jakość materiałów i rozwiązania pod względem wygody nie są byle jakie. Myślę że ta Emma też solidna.

1472013988780.jpg

Bexa royal .
Chyba sie zdecyduje. Ona jedna skradla mi serce jak ja zobaczylam .musze sie zdecydowac przed wyjazdem .
Babyactive shell na ten co bylam napalona jak dla mnie chinszczyzna . Zbyt waska gondolka. Jakis takie sztywny I plastikowy. Podobala mi sie jeszcze barletta, oraz bebetto.
N0 fajne ale jakos do tej bexy mnie serce ciagnie.
Laski wiecie cos na temat tych wózków?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472013988780.jpg
    1472013988780.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 395
reklama
Zobacz załącznik 769312

Bexa royal .
Chyba sie zdecyduje. Ona jedna skradla mi serce jak ja zobaczylam .musze sie zdecydowac przed wyjazdem .
Babyactive shell na ten co bylam napalona jak dla mnie chinszczyzna . Zbyt waska gondolka. Jakis takie sztywny I plastikowy. Podobala mi sie jeszcze barletta, oraz bebetto.
N0 fajne ale jakos do tej bexy mnie serce ciagnie.
Laski wiecie cos na temat tych wózków?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ladne sa te wozki, widze, ze to nowy model, jak chcesz to wejdz na fb na grupe Bexy, jest ich firmowa strona, tam sie duzo dowiesz :)

Do góry