reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 769312
Bexa royal .
Chyba sie zdecyduje. Ona jedna skradla mi serce jak ja zobaczylam .musze sie zdecydowac przed wyjazdem .
Babyactive shell na ten co bylam napalona jak dla mnie chinszczyzna . Zbyt waska gondolka. Jakis takie sztywny I plastikowy. Podobala mi sie jeszcze barletta, oraz bebetto.
N0 fajne ale jakos do tej bexy mnie serce ciagnie.
Laski wiecie cos na temat tych wózków?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ładny [emoji4] widziałam ostatnio w ikei babkę z wózkiem bexy wlasnie, ale nie zaczepiałam jej zeby pytać o opinie [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niektóre wózki są naprawdę piękne. Boję się że jak pojadę do sklepu szukać wózka to zakocham się w połowie! Ostatnio widziałam piękny wozek- szaro biało czarny- śliczny! Głupio było mi podejść do kobiety i spytać o firmę a teraz żałuję.
Ostatnio z mężem mieliśmy okazję zobaczyć wiele wózków dziecięcych w terenie. Niestety ( nawet mąż) zauważył że wózki z malutkimi podwójnymi kółkami kompletnie źle się prowadzi po kamieniach czy piasku. Dodatkowo widziałam też przypadek gdzie w spacerówce dziecko nogami po ziemi szuralo. Przy maluchu nie upilnujemy aby trzymał nóżki tylko na tej podstawce- gumie. ( Nie wiem jak się to nazywa)
Ostatnio z mężem mieliśmy okazję zobaczyć wiele wózków dziecięcych w terenie. Niestety ( nawet mąż) zauważył że wózki z malutkimi podwójnymi kółkami kompletnie źle się prowadzi po kamieniach czy piasku. Dodatkowo widziałam też przypadek gdzie w spacerówce dziecko nogami po ziemi szuralo. Przy maluchu nie upilnujemy aby trzymał nóżki tylko na tej podstawce- gumie. ( Nie wiem jak się to nazywa)
Link do: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2016 - sklep internetowy: ANEX SPORT 2016 (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy CYBEX ATON Q + torba pielęgnacyjna
Zamówiłam wózek. ) rudy jest cudowny!
Myślicie że ten fotelik będzie ok?
Ostatnia edycja:
anio0
Fanka BB :)
Zamawiałaś z tej strony? Bo cena bardzo wysoka... też się na ten wózek czajęLink do: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2016 - sklep internetowy: ANEX SPORT 2016 (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy CYBEX ATON Q + torba pielęgnacyjna
Który?
wiesz co, mam ten sklep blisko siebie. Cena wysoka, ale zależy mi na tym foteliku. Taniej tego zestawu nie znalazłam,a osobno wychodzi drożej.Zamawiałaś z tej strony? Bo cena bardzo wysoka... też się na ten wózek czaję
O proszę w końcu ktoś poluje na baby design mam znajomą, która testuje wózki i bardzo nam polecala baby design husky (szczególnie jako wózek zimowy), ale jakoś mi ich kolorystyka nie przypadla do gustu i postawiłam na model dotty. Podejrzewam, że wszystkie te 3 modele muszą być podobnie skonstruowane.Dziewczyny, dopiero odkryłam wątek :/ omawiałyście już baby design lupo? To mój dotychczasowy faworyt. Co myślicie?
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Podziel się: