reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

reklama
Zobacz załącznik 769312

Bexa royal .
Chyba sie zdecyduje. Ona jedna skradla mi serce jak ja zobaczylam .musze sie zdecydowac przed wyjazdem .
Babyactive shell na ten co bylam napalona jak dla mnie chinszczyzna . Zbyt waska gondolka. Jakis takie sztywny I plastikowy. Podobala mi sie jeszcze barletta, oraz bebetto.
N0 fajne ale jakos do tej bexy mnie serce ciagnie.
Laski wiecie cos na temat tych wózków?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ładny [emoji4] widziałam ostatnio w ikei babkę z wózkiem bexy wlasnie, ale nie zaczepiałam jej zeby pytać o opinie [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niektóre wózki są naprawdę piękne. Boję się że jak pojadę do sklepu szukać wózka to zakocham się w połowie! Ostatnio widziałam piękny wozek- szaro biało czarny- śliczny! Głupio było mi podejść do kobiety i spytać o firmę a teraz żałuję.
Ostatnio z mężem mieliśmy okazję zobaczyć wiele wózków dziecięcych w terenie. Niestety ( nawet mąż) zauważył że wózki z malutkimi podwójnymi kółkami kompletnie źle się prowadzi po kamieniach czy piasku. Dodatkowo widziałam też przypadek gdzie w spacerówce dziecko nogami po ziemi szuralo. Przy maluchu nie upilnujemy aby trzymał nóżki tylko na tej podstawce- gumie. ( Nie wiem jak się to nazywa)

Dziewczyny, dopiero odkryłam wątek :/ omawiałyście już baby design lupo? To mój dotychczasowy faworyt. Co myślicie?
O proszę w końcu ktoś poluje na baby design :) mam znajomą, która testuje wózki i bardzo nam polecala baby design husky (szczególnie jako wózek zimowy), ale jakoś mi ich kolorystyka nie przypadla do gustu i postawiłam na model dotty. Podejrzewam, że wszystkie te 3 modele muszą być podobnie skonstruowane.

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry