reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

reklama
Wole grafit. Do wszystkich kolorów pasuje

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziewczyny czy macie jakies opinie nt wózka expander mondo? Kolezanka sobie chwali,podoba mi sie wizualnie,ale nie wiem jak w praktyce :D
1471693412218.jpg

Załączniki

• 1471693412218.jpg
    1471693412218.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 380
QUOTE="Lucky87, post: 14267464, member: 165168"]Dziewczyny czy macie jakies opinie nt wózka expander mondo? Kolezanka sobie chwali,podoba mi sie wizualnie,ale nie wiem jak w praktyce :D Zobacz załącznik 768614[/QUOTE]
kumpela miala, ale inny kolor, uzywala od polowy sierpnia 2015 do bodajże marca tego roku, gondolka mowila, ze super, spacerowke zalozyla raz, bo sie jej nie podobala, ma takie druty widoczne z boku i to jej nie pasowalo, zaraz poszukam jej foto z fejsa i pokaze jaki miala

ps nie chce mi sie foto wstawic, dobija mnie dzis to forum

Dziewczyny czy macie jakies opinie nt wózka expander mondo? Kolezanka sobie chwali,podoba mi sie wizualnie,ale nie wiem jak w praktyce :D Zobacz załącznik 768614

Koleżanka ma taki :) oni są zadowoleni- młody ma 8 miesięcy, właśnie sie przesiedli do spacerówki :) gondola duża, fajna amortyzacja :) ja wole mniejsze wózki ale ten ewidentne im sie sprawdził :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sie troche boje zamowic ten wozek. Nigdzie go nie ma w okolicy, a nie ma opini na jego temat..
Wymyslilam na razie ze pojezdzimy po sklepach i poogladamy wozki, pojezdzimy po sklepie, posprawdzamy, itd, i albo znajdziemy cos na wzor tego albo poszukamy inny bo na prawde mam obawy mimo ze jest cudny.. No bo same powiedzcie, skoro go nigdzie nie ma w sklepach, i nie ma za bardzo o nim opini, to chyba nie jest rewelacyjny [emoji17]

Znalazlam na stronie okolicznego sklepu wozek firmy baby merc q9, na internecie ma dobre opinie, i jest na miejscu w sklepie ze mozna go obejrzec. Wstawie zaraz fotke

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sie troche boje zamowic ten wozek. Nigdzie go nie ma w okolicy, a nie ma opini na jego temat..
Wymyslilam na razie ze pojezdzimy po sklepach i poogladamy wozki, pojezdzimy po sklepie, posprawdzamy, itd, i albo znajdziemy cos na wzor tego albo poszukamy inny bo na prawde mam obawy mimo ze jest cudny.. No bo same powiedzcie, skoro go nigdzie nie ma w sklepach, i nie ma za bardzo o nim opini, to chyba nie jest rewelacyjny [emoji17]

Znalazlam na stronie okolicznego sklepu wozek firmy baby merc q9, na internecie ma dobre opinie, i jest na miejscu w sklepie ze mozna go obejrzec. Wstawie zaraz fotke

tego baby merca znam, ma dobre opinie :)

reklama
1471798510748.jpg

Tylko ze jak juz cos to chce w kolorze brazowo bezowym material len. Ale musze poogladac, na razie sie zastanawiam tylko. Szukam i szukam..

1471798654088.jpg

Załączniki

• 1471798510748.jpg
    1471798510748.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 307
  • 1471798654088.jpg
    1471798654088.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 347
Do góry