jest sliczny, taki delikatnyNie wiem musze pomyslec. Ale bez teraz modny [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
Wole grafit. Do wszystkich kolorów pasuje
ja barlette kupuje grafitowo-popieata, oby sie sprawdzilaWole grafit. Do wszystkich kolorów pasuje
LisiaMama
Fanka BB :)
ja barlette kupuje grafitowo-popieata, oby sie sprawdzila
Tez mam wlasnie grafitowo, popielaty z bezowymi wstawkami
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
QUOTE="Lucky87, post: 14267464, member: 165168"]Dziewczyny czy macie jakies opinie nt wózka expander mondo? Kolezanka sobie chwali,podoba mi sie wizualnie,ale nie wiem jak w praktyce Zobacz załącznik 768614[/QUOTE]
kumpela miala, ale inny kolor, uzywala od polowy sierpnia 2015 do bodajże marca tego roku, gondolka mowila, ze super, spacerowke zalozyla raz, bo sie jej nie podobala, ma takie druty widoczne z boku i to jej nie pasowalo, zaraz poszukam jej foto z fejsa i pokaze jaki miala
ps nie chce mi sie foto wstawic, dobija mnie dzis to forum
kumpela miala, ale inny kolor, uzywala od polowy sierpnia 2015 do bodajże marca tego roku, gondolka mowila, ze super, spacerowke zalozyla raz, bo sie jej nie podobala, ma takie druty widoczne z boku i to jej nie pasowalo, zaraz poszukam jej foto z fejsa i pokaze jaki miala
ps nie chce mi sie foto wstawic, dobija mnie dzis to forum
Dziewczyny czy macie jakies opinie nt wózka expander mondo? Kolezanka sobie chwali,podoba mi sie wizualnie,ale nie wiem jak w praktyce Zobacz załącznik 768614
Koleżanka ma taki oni są zadowoleni- młody ma 8 miesięcy, właśnie sie przesiedli do spacerówki gondola duża, fajna amortyzacja ja wole mniejsze wózki ale ten ewidentne im sie sprawdził
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
A ja sie troche boje zamowic ten wozek. Nigdzie go nie ma w okolicy, a nie ma opini na jego temat..
Wymyslilam na razie ze pojezdzimy po sklepach i poogladamy wozki, pojezdzimy po sklepie, posprawdzamy, itd, i albo znajdziemy cos na wzor tego albo poszukamy inny bo na prawde mam obawy mimo ze jest cudny.. No bo same powiedzcie, skoro go nigdzie nie ma w sklepach, i nie ma za bardzo o nim opini, to chyba nie jest rewelacyjny [emoji17]
Znalazlam na stronie okolicznego sklepu wozek firmy baby merc q9, na internecie ma dobre opinie, i jest na miejscu w sklepie ze mozna go obejrzec. Wstawie zaraz fotke
Wymyslilam na razie ze pojezdzimy po sklepach i poogladamy wozki, pojezdzimy po sklepie, posprawdzamy, itd, i albo znajdziemy cos na wzor tego albo poszukamy inny bo na prawde mam obawy mimo ze jest cudny.. No bo same powiedzcie, skoro go nigdzie nie ma w sklepach, i nie ma za bardzo o nim opini, to chyba nie jest rewelacyjny [emoji17]
Znalazlam na stronie okolicznego sklepu wozek firmy baby merc q9, na internecie ma dobre opinie, i jest na miejscu w sklepie ze mozna go obejrzec. Wstawie zaraz fotke
tego baby merca znam, ma dobre opinieA ja sie troche boje zamowic ten wozek. Nigdzie go nie ma w okolicy, a nie ma opini na jego temat..
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Tylko ze jak juz cos to chce w kolorze brazowo bezowym material len. Ale musze poogladac, na razie sie zastanawiam tylko. Szukam i szukam..
Załączniki
Podziel się: