reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

reklama
A ja sie troche boje zamowic ten wozek. Nigdzie go nie ma w okolicy, a nie ma opini na jego temat..
Wymyslilam na razie ze pojezdzimy po sklepach i poogladamy wozki, pojezdzimy po sklepie, posprawdzamy, itd,

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

80% wozkow na fotce ślicznie wyglada w użyciu szajs straszny.
Jeżdżenie po sklepie tez nie jest super miarodajne ale prxynajmniej jakiś pogląd jest. Najlepsze sa opinue kogoś kto uzytkowal wozek na dziecku w różnych warunkach pogodowych navroznym terenie i o różnych potrzebach wialo padalo zaspy itp (nowy nie używki). Nie warto kupować pod wpływem wygladu
Naprawde

Fajnie gdy sklep ma ścieżkę dla wózków o różnej nawierzchni bo po płaskim to każdy dobrze jeździ

cb7wugpju04jz4q8.png

my zamówiliśmy baby merc na youtubie jest nawet filmik jakie gadżety ma itd opinie też ma wg mnie super, patrząc na to ile osób wybiera właśnie ten wózek cena wg mnie też nie jest wygórowana

reklama
Do góry