xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Tak mowisz ? Hm. No widzisz, ktos cos juz o nim slyszal [emoji6] nie jest zletego baby merca znam, ma dobre opinie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mowisz ? Hm. No widzisz, ktos cos juz o nim slyszal [emoji6] nie jest zletego baby merca znam, ma dobre opinie
bardzo popularny wozek, duzo ich jezdziTak mowisz ? Hm. No widzisz, ktos cos juz o nim slyszal [emoji6] nie jest zle
Jak ich duzo jezdzi to chyba jest dobry [emoji6] no nic, poogladam to bede cos juz wiedziala. Tak to nie wiem bo nie ogladalam wozkow w sklepach od 5 lat prawie [emoji23][emoji23]bardzo popularny wozek, duzo ich jezdzi
A ja sie troche boje zamowic ten wozek. Nigdzie go nie ma w okolicy, a nie ma opini na jego temat..
Wymyslilam na razie ze pojezdzimy po sklepach i poogladamy wozki, pojezdzimy po sklepie, posprawdzamy, itd,
wejdz na bangla.pl i poszukaj se opiniiJak ich duzo jezdzi to chyba jest dobry [emoji6] no nic, poogladam to bede cos juz wiedziala. Tak to nie wiem bo nie ogladalam wozkow w sklepach od 5 lat prawie [emoji23][emoji23]
Akurat o tym modelu nie ma opini na bangla..wejdz na bangla.pl i poszukaj se opinii
A jaki model ? Ja mysle nad q9my zamówiliśmy baby merc na youtubie jest nawet filmik jakie gadżety ma itd opinie też ma wg mnie super, patrząc na to ile osób wybiera właśnie ten wózek cena wg mnie też nie jest wygórowana
faster 2