mi sie one podobaja, ale cena przerazaJa wożę w hartanie Topline S, jakby ktoś chciał coś więcej wiedzieć o wózku to pytajcie
reklama
Mi się podobają wózki Bebetto, anex, tutek większość z ich modeli. Zdecydowaliśmy się że na wózek wydamy do 2,5 tys i w tym przedziale mniej więcej szukam dylizansu dla maleństwa. Niestety żadnego wózka nie przeglądałam na żywo. Wiecie coś o tych wózkach które wymieniłam wyżej?
my kupujemy bebetto torino wersje sl, dla mnie idealnyMi się podobają wózki Bebetto, anex, tutek większość z ich modeli. Zdecydowaliśmy się że na wózek wydamy do 2,5 tys i w tym przedziale mniej więcej szukam dylizansu dla maleństwa. Niestety żadnego wózka nie przeglądałam na żywo. Wiecie coś o tych wózkach które wymieniłam wyżej?
MyDream
Fanka BB :)
Ja mam Bebetto holland i wg mnie jest idealny. Gondola jest duza, prowadzi sie super i wizualnie prezentuje sie bardzo fajnie. Zobaczymy jak na dluzsza mete, ale czytalam sporo opini o ich wozkach i ludzie sobie chwalaMi się podobają wózki Bebetto, anex, tutek większość z ich modeli. Zdecydowaliśmy się że na wózek wydamy do 2,5 tys i w tym przedziale mniej więcej szukam dylizansu dla maleństwa. Niestety żadnego wózka nie przeglądałam na żywo. Wiecie coś o tych wózkach które wymieniłam wyżej?
tez go ogladalismy, ale torino nam bardziej podszedlJa mam Bebetto holland i wg mnie jest idealny. Gondola jest duza, prowadzi sie super i wizualnie prezentuje sie bardzo fajnie. Zobaczymy jak na dluzsza mete, ale czytalam sporo opini o ich wozkach i ludzie sobie chwala
MyDream
Tez mi sie podoba, ale dobra znajoma sprzedala mi holland w stanie idealnym za grosze, wiec ;-)tez go ogladalismy, ale torino nam bardziej podszedl
Wizualnie wszystkie ich modele sa bardzo w moim guscie
masz ta nowsza wersje hollanda czy starsza?Tez mi sie podoba, ale dobra znajoma sprzedala mi holland w stanie idealnym za grosze, wiec ;-)
Wizualnie wszystkie ich modele sa bardzo w moim guscie
MyDream
A od kiedy dokladnie robia nowsza wersje?masz ta nowsza wersje hollanda czy starsza?
Edit : tel mi zjadl koncowke wiadomosci. Moj ma 8 miesiecy, kupiony w grudniu 2015
Ostatnia edycja:
reklama
no to nowa wersje maszA od kiedy dokladnie robia nowsza wersje?
Edit : tel mi zjadl koncowke wiadomosci. Moj ma 8 miesiecy, kupiony w grudniu 2015
Podziel się: