reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

reklama
jaki model mutsy mialas? bratowa ma wersje evo i mi sie zle nim jezdzi, ale wersja 4rider fajna, jezdzilam u kolezanki
Ja dosane od kolezanki mutsy 4rider sprzed 6 lat ale podobno stan idealny Link do: mutsy 4rider - Szukaj w Google
przenosze sie za rok pod miasto wiec mysle ze spacerowka od mutsy bedzie akurat na wiejske wyboje. chociaz planuje potem dokupic jakas spacerowke parasolke w dziewczesych kolorach.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ja dosane od kolezanki mutsy 4rider sprzed 6 lat ale podobno stan idealny Link do: mutsy 4rider - Szukaj w Google
przenosze sie za rok pod miasto wiec mysle ze spacerowka od mutsy bedzie akurat na wiejske wyboje. chociaz planuje potem dokupic jakas spacerowke parasolke w dziewczesych kolorach.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
znam ten wozek, kolezanki mialy jezdzilam duzo, fajny jest choc troche ciezko pod krawezniki podbija jak dla mnie

Ja kupiłam przez Allegro 3 w jednym, miejska maszyna. Z gondola i całym asortymentem. Wielka krowa ledwo do mojej Clio się mieściła, ale dzięki wielkim kołom to żaden krawężnik mi nie straszny.
Był tani to kupiłam 600 zl...
Jedyny minus, że ma przekładana rączkę i jak dziecko jedzie przodem to trudno manewrować. Wątpię by któraś z was chciała tak tani wózek, teraz niedawno plastik mi odpadł ehhhhh.
Bo tu więks

Słyszałam że xlander fajny

Ja mam jeszcze spacerówkę 4baby i jest w miarę ok. 380 zł.

Na wózek warto wydać więcej kasy.

Ja kupiłam przez Allegro 3 w jednym, miejska maszyna. Z gondola i całym asortymentem. Wielka krowa ledwo do mojej Clio się mieściła, ale dzięki wielkim kołom to żaden krawężnik mi nie straszny.
Był tani to kupiłam 600 zl...
Jedyny minus, że ma przekładana rączkę i jak dziecko jedzie przodem to trudno manewrować. Wątpię by któraś z was chciała tak tani wózek, teraz niedawno plastik mi odpadł ehhhhh.
Bo tu więks

Słyszałam że xlander fajny

Ja mam jeszcze spacerówkę 4baby i jest w miarę ok. 380 zł.

Na wózek warto wydać więcej kasy.
czyli mialas wozek typu karolinka z wkladana gondolka tak? nie lubie takich wozkow

Nie wiem co to za typ ten Karolinka.
Na inny nie było mnie stać.
Gdybym miała kasę to kupilabym sobie taki za ponad 2 tys. Nie każdy ma niestety możliwości i nie może wybrzydzac.
karolinka to model gdzie nie masz sztywnej gondolki i przekladana raczka jest, tzw spacerowka z wkladem dla noworodka i waga bardzo wysoka
podesle Ci kilka przykladow, taki jak szaro-poaranczowy tylko inny kolor miala szwagierka a taki jak blekitny miala kumpela i pod Bogiem okropnie ciezkie

Załączniki

• full_tako_natalia.jpg
    full_tako_natalia.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 165
  • thG7EWB1XB.jpg
    thG7EWB1XB.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 162
  • thLE9FZJ63.jpg
    thLE9FZJ63.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Do góry